Beautylooks bij MTV Movie Awards

Celebs door Redactie

Goede make-up en een stralend kapsel is op de rode loper minstens zo belangrijk als een mooie jurk. Ik zette voor jullie de tien celebs met de mooiste beautylooks op de MTV Movie Awards 2010 op een rijtje.

Afgelopen weekend vonden in LA de MTV Movie Awards 2010 plaats. Jullie konden hier al zien wat de celebs die avond droegen, maar een mooie avondjurk is niets zonder bijhorende make-up en kapsel. Hieronder een lijstje met daarin de mooiste beautylooks van die avond.

Kristen Stewart: deze look is typisch voor stoere Kristen. Ze heeft haar haren naar achter in een nonchalante staart en zo weinig mogelijk make-up op. Inderdaad: less is more!

Katy Perry: haar pruik vind ik helemaal niets, maar haar gezichtsmake-up is echt prachtig! Katy’s geheim? De perfecte winged eyeliner, een paar nepwimpers en een vleugje lipgloss.

Scarlett Johansson: met haar lange, blonde lokken steelt Scarlett de show. Ze houdt haar lippen eerder simpel, maar legt het accent op haar groene ogen.

Vanessa Hudgens: Vanessa ziet er zoals gewoonlijk weer geweldig uit. Haar gitzwarte hairdo staat prachtig bij haar donkere ogen en huidskleur.

Christina Aguilera: knalrode lippenstift is the key to Christina’s look. Gecombineerd met een Grace Kelly-rol in haar haar ziet Christina er hier chiquer dan chique uit.

Paris Hilton: Paris’ look is net hetzelfde als anders, veel meer valt er niet over te zeggen. Toch blijft het nog steeds mooi!

Victoria Justice: komt het door haar make-up of haar stralende gelaatsuitdrukking? Geen idee, maar één ding is zeker: Victoria straalt!

Audrina Patridge: haar supersteile haar zit netjes vast in een paardenstaart en haar ogen worden geaccentueerd met veel eyeliner. Simpel, maar toch leuk!

Stephanie Pratt: de ideale mix tussen steil, blond haar, faux lashes, roze lippen en een tandpastasmile van hier tot in Tokio.

Julianne Hough: dit noem ik nog eens een natural beauty. Julianne heeft ongetwijfeld wel veel make-up gebruikt, maar toch ziet het geheel er hartstikke natuurlijk uit. En dat is moeilijker dan je zou denken…

Wat mij betreft heeft Victoria Justice de award voor mooiste make-up gewonnen, maar de andere negen celebs zien er zeker ook niet verkeerd uit. Welke look vinden jullie het mooist?

door Fleur van www.girlyengeeky.nl

Foto's: www.mtv.com