De kapsels van Rihanna

Celebs door Redactie

Rihanna is zeker geen doorsnee 21-jarige vrouw. Dat bewijst haar succes wel! Niet alleen daarom staat ze regelmatig in de spotlights maar ook door haar opvallende kapsels! Iedere keer sta ik weer te kijken wat voor hairdo Rihanna nu weer heeft. Inspirerend is het zeker...

2005
Rihanna ziet er hier, met haar lange licht bruine haar, lief uit. Nooit gedacht dat ze later zulke opvallende kapsels zou hebben!‘In die tijd vond ik alles best wat ze met mij deden. Maar ik hou van gewaagde dingen. Ik moest voor mezelf opkomen. Nu laat ik haarstylisten en make-up artiesten alles bij mij uitproberen maar ik bendegene die uiteindelijk zegt of ik dit wil of niet.' aldus Rihanna. Nu is Rihanna uitgegroeid tot een echte trendsetter met haar neon nagels, tatoeages en wisselende looks.

2006
Rihanna laat hier haar natuurlijke krullen zien.

2006
In datzelfde jaar, wanneer ze haar cd A Girl Like Me heeft uitgebracht, gaat Rihanna voor lange extensions.

2007
Volgens haar haarstylist, Ursula Stephen, was Rihanna opzoek naar een nieuwe look. 'Ik stelde aan Rihanna voor om voor kort en donker te gaan, omdat iedereen juist voor lang en blond gaat.' aldus Ursula.

2007
Het kapsel van Rihanna groeide uit tot een ware hype. Hier draagt ze een bob met een lange pony.

2008
Rihanna ziet er edgy uit met haar nieuwe haarkleur, haarband en mooie oog make-up. Ook heeft ze er een nieuwe aanwinst bij: een tatoeage op haar schouder.

2009
Rihanna is back to the 80's met dit kapsel.

2009
Voor deze look heeft Rihanna zelf de schaar in haar haren gezet. 'Voor deze hanekam heeft Rihanna een stijltang gebruikt om haar lokken in verschillende richtingen te brengen om zo een wild effect te creëren', aldus Ursula Stephens, de haarstylist van Rihanna.

2009
Je kunt zien dat Rihanna van experimenteren houdt. Hier draagt ze de klassieke pompadour, waar wij al eerder over schreven.

2009
Voor deze hairdo heeft Rihanna brede, blonde highlights in haar voorste lok laten zetten. Ik vind deze look persoonlijk wat minder.

2009
Het bleef niet bij de highlights maar het halve kapsel van Rihanna moest eraan geloven: blond. Rihanna laat zich hier inspireren door de jaren ’60.

2010
Rihanna heeft schattige krulletjes in haar haren laten zetten.

2010
Tegenwoordig zie je Rihanna met deze coupe rondlopen. In Spanje, tijdens haar Last Girl On Earth tour, heeft ze gekozen voor een erg opvallende kleur: rood! Dit kapsel is zeker tot nu toe het meest gewaagd.

Ik ben benieuwd wat haar volgende kapsel zal zijn! Wat denk jij wat de volgende look is?

door Quirine

Bron foto's: InStyle.com