Celebs met pony’s

Celebs door Redactie

In de showbizzwereld is de druk hoog als het om imago en stijl gaat. Zo ook met de haarcoupes, Rihanna staat bijvoorbeeld bekend om haar gewaagde haarstijl en Beyonce om haar prachtige, volle bos die ze altijd prachtig weet stylen.

Maar naast dat iedereen een eigen stijl heeft, vliegen er ook zo nu en dan haartrends voorbij waar je vervolgens bijna elke celeb mee ziet lopen. Om een goed voorbeeld te noemen: de pony. Kijk mee en oordeel zelf wat jij van deze pony’s vindt….

Tijdens de opnames van The Backup Plan werd Jennifer Lopez met een pony gespot. De subtiele pony geeft haar een lieve uitstraling, mede dankzij haar lach. Op de rechterfoto daarentegen ziet ze er veel meer independent, stoerder en toch vrouwelijk uit. Ze kan het beiden goed hebben.

Met Gwen Stefani's platina, blonde lokken en haar gestroomlijnde pony laat ze hier weer zien dat ze de pony look rockt!

De brede, dikke pony die Nicole Scherzinger in 2006 had is misschien toch iets too much geweest voor haar mooie, smalle gezicht. Ze laat op de foto wel zien dat ze het kan hebben, het geeft haar een stoere uitstraling in tegenstelling tot de rechterfoto waar ze heel lief op staat.

De ultrakorte pony van Katy Perry doet me denken aan de pony van pin-up girl en model Bettie Page. Persoonlijk vind ik het zonder pony veel mooier of misschien staat een langere pony haar beter.

Iedereen weet wel van de makeover van Nicole Richie, naast dat ze de afgelopen tijd drastisch is afgevallen heeft haar look ook een metamorfose ondergaan. Haar blonde lokken heeft ze vervangen door een diepe, chocolade kleur. De pony laat haar grote, bruine ogen veel meer spreken. Een metamorfose die zeker de moeite waard is geweest!

De pony van Beyonce is vergelijkbaar met die van Jennifer Lopez. Beyonce kan het zeker hebben, maar zonder pony is ook erg mooi! De pony was maar van korte duur, want binnen een paar weken had ze alweer een nieuwe coupe.

OC-actrice Rachel Bilson verscheen in 2008 met een dikke, brede pony. Ook zij heeft deze achter zich gelaten en in ruil daarvoor heeft ze nu bruine lokken met blond in de uiteinden.

Mischa Barton heeft eigenlijk altijd al lang haar gehad, de kleur en de coupe is eigenlijk het enige wat bij haar steeds verandert. Met voorheen donkere lokken en een pony, heeft ze nu een blonde coupe. Het donkere vond ik veel mooier bij haar huidskleur en vooral ook haar ogen staan.

Leighton Meester experimenteert altijd met haar haarcoupe, zo ook met een brede pony. Nu gaat ze met een volle bos (slag)krullen door het leven.

Van Kelly Rowland horen we de laatste tijd niet zo veel meer. Maar van haar coupes wel, zoals je hierboven wel kunt zien. Op de linkerfoto heeft ze een elegante krul gecombineerd met een schuine pony. Maar op de rechterfoto heeft ze de subtiele krul helemaal achter zich gelaten en heeft voor haar natuurlijke haarcoupe gekozen: de afro. Echt super!

Zangeres Christina Aguilera rockt haar platina, blonde lokken met en zonder pony. Welke look vinden jullie haar beter staan?

De prachtige, blonde Heidi Klum staat erom bekend dat ze nooit haar haarkleur verandert, daarentegen speelt ze wel met verschillende haarcoupes. Een paar jaar geleden droeg het Duitse model haar pony over haar ogen.

Keira Knightley heeft altijd iets mysterieus over zich, vooral de blik in haar ogen. De dikke pony zorgt voor een high fashion look.

Model Tyra Banks heeft volgens mij al alle mogelijke haarcoupes gehad: kort, lang, stijl, krullen, etc. Ze heeft ook een lange tijd een pony gehad, maar tegenwoordig is ze weer ponyvrij.

Foto's: stylebistro.com

door Danique