Celebs

Celebs met rode lipstick

De rode lipstick is al een tijdje populair en dat weten ook de celebs als geen ander. De rode kleur moet je wel staan, want bij sommige komt de rode kleur niet goed tot z’n recht. Er bestaan natuurlijk verschillende tinten rood, variërend van donkerrood tot klaprozenrood.

Heb je een donkere haarkleur? Dan staat de rode lipstickkleur meestal wel goed, maar bij een lichte haarkleur moet je qua kleurtint wat voorzichtiger zijn. Vaak staat dan een lichtere roodtint goed. De meeste celebs weten wel raad met de rode lipstickkleur, kijk hieronder mee en oordeel zelf wat je ervan vindt…

Colour Riche "Real Red" van L’Oréal Paris, prijs € 7,75

Jennifer Love Hewitt draagt bij haar gebruinde huidje een rode lipstickkleur met een blauwe ondertoon (deze zie je niet, maar door deze kleurtoevoeging neigt het rode naar oranje). Echt een mooie kleur, die haar erg goed staat!
"Vind je het moeilijk de juiste kleur te vinden? Probeer gewoon verschillende roodtinten uit, de juiste kleur laat je haar, huid en ogen sprankelen', aldus de lipstick koningin Poppy King.

Gwen Stefani met een helderrode kleur. Erg gedurfd in combinatie met haar platina blonde coupe, maar het staat haar wel!

ColorBurst Lipstick in koraal van Revlon, prijs € 10,50

De koraalrode kleur staat mooi bij de blanke huid van January Jones. "Ben je nog net iets te huiverig om een donkerrode kleur aan te brengen? Breng deze dan heel losjes en subtiel aan, zodat je met een kwastje of je vinger de kleur kan vervagen", vertelt Poppy King.

Lady Bug M.A.C Cosmetics, prijs € 10,80

Een diepe, rode lipstickkleur doet een beetje exotisch aan op Salma Hayek's huidje. Niet te overheersend, maar toch opvallend. "Heb je geen zin om steeds je rode lipstick bij te werken? Doe er dan een extra gloss overheen, zorg ervoor dat hij niet te glimmend is".

Mischa Barton met een zachtrode kleur op haar lippen, ze heeft haar make-up verder neutraal gehouden op een eyelinerstreepje en mascara na. De chique en sexy look staat haar goed.

Color Sensational Lipstick in Are You Red-dy van Maybelline, prijs € 6,15

Deze robijnrode kleur heeft echt een sprankelend en verfrissend effect in Zoe Saldana's gezicht. Trucje: Wanneer je rode lipstick gebruikt, zorg er dan voor dat je de rest van je make-up neutraal en simpel houdt. Voor een fris blosje op je wangen, kun je ook een beetje van de lipstick gebruiken. Dep een klein beetje op je wangen en smeer het egaal uit.

Wil je graag een rode lipstickkleur proberen? Kijk dan hier voor tips en informatie hoe je de rode kleur moet dragen.

Foto's: okmagazine.com

door Danique

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved