Beauty musthaves van Leighton Meester

Celebs door Redactie

Ben je een groot van van Leighton Meester en wil je weten hoe ze er elke keer weer stralend uitziet in Gossip Girl en op de rode loper? Lees dan hier wat haar beauty musthaves zijn.

Leighton houdt erg van de geuren van vijgen, witte thee en sandelhout. Deze drie geuren heeft ze daarom samen tot één geur laten brouwen en dat is nu haar favo parfum. Haar parfum heeft ze laten maken bij de Fragrance Shop in New York.

Om haar lippen mooi en verzorgd te houden gebruikt Leighton Rosebud Salve. Wil jij ook zulke mooie en verzorgde lippen als Leighton? Dan kun je de Smith’s Rosebud Salve kopen bij o.a. de Douglas en het kost rond de tien euro.

Voor de camera’s is het belangrijk dat je huid er perfect uit ziet. Leighton vindt een goede verzorging van de huid ook belangrijk en gebruikt een hydraterende crème van Chanel. De Chanel Hydramax + Active Gel Cream is te koop bij o.a. de Ici Paris en kost ongeveer 55 euro.

Voor wat kleur op haar wangen en lippen gebruikt Leighton een stain van Benefit. Een stain blijft langer zitten dan een gewone blusher en geeft een heel natuurlijk effect. Het 'gekke' is dat je deze vloeibare blusher met een kwastje opbrengt, als een soort nagellak! Even wennen, maar erg fijn. Benetint van Benefit kost ongeveer 30 euro en is verkrijgbaar bij Sephora.

Vind je het haar van Leighton altijd mooi in model en mooi glanzen? Dan is dit een gouden tip. Leighton gebruikt namelijk een spray van Herbal Essences die het haar in model houdt en ook nog eens lekker ruikt. Je kunt deze spray kopen bij drogisterijen voor ongeveer 3 euro.

Leighton’s favo mascara is van L’Oréal Paris. Deze mascara behoort tot haar favorieten, omdat -ie bijna overal te verkrijgen is. Je kunt de L’Oréal Paris Bare Naturale Mascara kopen in de drogisterijen en kost ongeveer 10 euro.

Om de mascara eraf te halen gebruikt ze een oogmake-up remover van het merk Lancôme. Het maakt niet uit hoeveel lagen mascara ze op haar wimpers heeft, ze kan altijd vertrouwen op deze Lancôme Bi-Facil Eye Makeup Remover. Verkrijgbaar bij o.a. Douglas en kost rond de 25 euro.

Ben jij van plan om een van deze producten aan te schaffen? En wat zijn jouw all-time favorite beauty items?

Door Gabriella

Bron: Instyle