De kapsels van Zac Efron

Celebs door Redactie

Vier jaar geleden maakten we voor het eerst kennis met Zac Efron in Highschool Musical. In de loop der jaren is hij veranderd van een schattige puber, naar een volwassen Hollywood-hunk! Ook qua kapsel is Zac niet stil blijven staan in de tijd. Bekijk hier zijn kapsels door de jaren heen.

Bij de eerste film van Highschool Musical is Zac nog echt een jongetje die aan het einde van zijn pubertijd zit. Een schuine lok verbergt de laatste restjes acne en in plaats van een strakke kaaklijn heeft Zac nog bolle wangetjes.

Highschool Musical is een groot succes en wordt genomineerd voor verschillende prijzen. Zac Efron wordt genomineerd met twee nummers uit de musical voor de Billboard Music Awards. En met zoveel succes hoort ook een andere look moet Zac gedacht hebben. Met het haar een tint donkerder en na een bezoekje aan de zonnebank, verschijnt hij op de rode loper.

Nu Highschool Musical ook buiten de VS bekendheid krijgt wordt het allemaal wel erg serieus voor Zac. Hier is hij op de première in Engeland. Strak in het pak met een bijpassend net kapsel.

Netjes in het pak verschijnt Zac op de rode loper van zijn film Me & Orson Welles. Een lekker kort en fris kapsel waardoor zijn knappe gezicht goed te zien is ;-)

Ook Zac heeft wel eens last van een bad hairday en dat verbergt hij door deze nonchalante muts op te zetten.

Met deze strakke look komt Zac naar de Oscaruitreikingen van 2010. Hij is netjes in pak, maar zijn haar zorgt er voor dat het er niet te stijfjes uitziet en hij toch sexy voor de dag komt.

Zou Zac last hebben van wallen of hoort dit bij zijn nieuwe look? Zijn haar heeft hij iets langer laten groeien en het ziet er een beetje rommelig uit. Toch kan de acteur dat prima hebben, nu hij echt een volwassen man geworden is.

Wow, wat een verschil met de eerste foto. Zac is nu echt een volwassen man met een eigen stijl die er supersexy uit ziet. Voor 2010 staan er in ieder geval al twee films op het programma waarin Zac een grote rol zal gaan spelen. Kortom: van dit lekkere hapje zijn we nog lang niet af!

Welke Zac vind jij het knapste?

Door Gabriella