Vrouwelijke celebs met gemillimeterd haar

Celebs door Redactie

Als je denkt dat een gemillimeterd kapsel alleen voor mannen is, dan heb je het mis. Er zijn namelijk ook heel wat vrouwelijke celebs met een flinke dosis lef die ook zo'n kapsel aandurven. Kijk snel verder wie deze waaghalzen zijn...

Met zo'n excentrieke stijl verwachtten we niet anders van Agyness Deyn. Ze ging al van peroxide blond naar zwart en omgekeerd. Zou het haar eigen keuze zijn om haar haar af te scheren, of was het pure noodzaak omdat het haar hartstikke dood was van het verven?

Alek Wek zorgt er voor dat zij haar coupe altijd lekker kort houdt. En het staat haar supergoed in combinatie met haar porseleinen huidje.

Voor haar rol in G.I. Jane scheerde Demi Moore haar lange donkere lokken af, maar helaas: de film werd een flop. Daar zat ze dan...met haar korte koppie.

Iemand die al jaren met een kaal hoofd door het leven gaat is zangeres Skin van de band Skunk Anansie. En het staat haar goed: keep on shaving, Skin!

Solange Knowles had genoeg van alle bad hairdays door haar krullenbos en haalde rigoureus de tondeuse over haar hoofd. Resultaat: een frisse, vrouwelijke en stoere Solange.

In American Pie had ze nog lange blonde lokken, maar tegenwoordig gaat Mena Suvari door het leven met een fris kort kapsel.

Kennen jullie haar nog? 'Eva the Diva' was de winnares van het derde seizoen van America's Next Top Model. Na het winnen van ANTM heeft ze in verschillende magazines gestaan zoals de Elle. Na een carrièreswitch van model naar actrice speelt ze nu in the Young and The Restless, maar haar kapsel is nog altijd hetzelfde gebleven.

Een andere deelneemster aan het veertiende seizoen van ANTM, Naduah. Elk seizoen is er wel iemand de klos wat betreft de haarmetamorfose en ditmaal was het Naduah.

Amber Rose -de ex van Kanye West- heeft waarschijnlijk nooit last van een bad hairday. Daarnaast kan ze het gemillimeterde kapsel goed hebben!

Natalie Portman was de beroerdste niet. Toen de regisseur van V for Vendetta vroeg of zij haar mooie bos haren wilde afscheren, vond ze dat geen probleem. Door het kapsel komen haar ogen en gezichtslijnen wel mooi naar voren. Tegenwoordig is haar haar alweer op schouderlengte, mocht ze toch weer in de stemming zijn om haar kapsel rigoureus te veranderen, dan is dit een goed alternatief.

Hoewel Kylie eigenlijk niet iets te zeggen had of ze haar kapsel wel of niet kort wilde, staat het haar wel mooi en vrouwelijk.

Wat vind jij van gemillimeterd haar bij vrouwen?

Bron:
Buyprofilles.net
Giantbomb
Imnotobsessed
Onerapstar
Concreteloop

Door Gabriella