De kapsels van Jennifer Aniston

Celebs door Redactie

Actrice Jennifer Aniston heeft de afgelopen jaren veel verschillende haarstijlen gehad. ‘The Rachel’, het laagjeshaar van Jennifer in Friends, is zelfs vijftien jaar later nog steeds erg populair. Tijd om haar kapsels op een rijtje te zetten!

Spontaan je lange lokken kort knippen wanneer je relatie op de klippen loopt, of highlights aanbrengen als de zomer aanbreekt: een nieuwe periode gaat vaak samen met een nieuw kapsel, en dat geldt waarschijnlijk ook voor Jennifer. Kijk mee hoe het haar van de 41-jarige actrice is veranderd door de jaren heen.

Jennifer Aniston 1990

1990: In dit jaar was Jennifer Aniston voor het eerst te zien op televisie als actrice. Ze speelde de rol van Courtney is de serie Molloy. Een natuurlijke look voor de jonge brunette.

Jennifer Aniston 1994

1994: Jennifer scoorde haar rol als Rachel Green in de comedy Friends. Het schouderlengte haar is geknipt in laagjes en krijgt daardoor een natuurlijke slag. Ook zijn er highlights toegevoegd.

Jennifer Aniston 1995

1995: ‘The Rachel’! Vijftien jaar later is het haar van Jennifer in Friends nog steeds het meest gewilde kapsel in Groot-Brittannië, zo bleek uit een Brits onderzoek onder miljoenen vrouwen.

Jennifer Aniston 1999

1999: Jennifer verscheen op de rode loper van de Amerikaanse Emmy Awards met een wild kapsel. De actrice droeg een mix van dreadlocks, vlechtjes, krullen en stijl inclusief de zigzagscheiding.

Jennifer Aniston 2000

2000: Een nieuw millennium, een nieuw kapsel. De actrice liet zich een nonchalante bob aanmeten.

Jennifer Aniston 2002

2002: In dit jaar won Jennifer Aniston de Emmy Award voor Beste Actrice. Met haar lange golvende lokken neemt een stralende Jennifer haar award in ontvangst.

Jennifer Aniston begin 2004

2004: Het jaar waarin Jennifer te zien is in de film Along Came Polly. Tijdens de promotietour zagen we Jennifer met een donkerblond kapsel én een pony.

Jennifer Aniston eind 2004

2004: Ondanks dat ze dit keer niet in de prijzen viel, straalde Jennifer ook dit jaar tijdens de Emmy Awards. Het haar is weer lang, blond en lekker zomers.

Jennifer Aniston 2005

2005: Het jaar waarin bekend werd gemaakt dat Jennifer Aniston en Brad Pitt van elkaar gingen scheiden.

Jennifer Aniston 2006

2006: Na een hectisch jaar gaat het weer beter met Jennifer. Ze heeft een nieuwe liefde, acteur Vince Vaughn, en ziet er gelukkig uit.

Jennifer Aniston 2008

2008: In 2008 spendeerde Jennifer Aniston duizenden dollars aan haar kapsel voor de première van haar nieuwste film, Marley & Me. Ze liet haar kapper Chris McMillan meevliegen naar Europa om haar kapsel te verzorgen. De kosten hiervoor waren $50.000. Chris is ook de bedenker van ‘The Rachel’, het Friends kapsel uit 1995.

Jennifer Aniston 2010

2010: Jennifer Aniston heeft een gezonde glanzende coupe tijdens de lancering van haar nieuwe parfum Lolavie in Londen.

Wat is jouw favoriete haarstijl van Jennifer?

Foto's: zimbio.com, people.com

door Marjolein