De look van Ashley Greene

Celebs door Redactie

Ashley Greene heeft met haar schoonheid niet veel make-up nodig en daarom zul je haar op de rode loper niet vaak met felle kleuren oogschaduw tegenkomen. Ashley gaat liever voor een neutrale look. Lees hier hoe je net zo'n natural beauty look creëert als Ashley.

Als eerste gebruik je een oogschaduwbasis. Gebruik altijd als je oogschaduw opdoet eerst een oogschaduwbasis. Deze zorgt ervoor dat je oogschaduw beter blijft zitten.

De oogschaduwbasis van Urban Decay Primer Potion kost €15.

Vervolgens pak je een goede kwast en breng je een neutrale kleur oogschaduw aan op je ooglid. Heb je blauwe ogen? Dan kun je beter een hele lichte kleur oogschaduw op doen. Heb je groene of bruine ogen, dan staat een bronskleur vaak mooier.

Heb je blauwe ogen dan kies je het kleurtje helemaal links. Heb je bruine of groene ogen, dan is de tweede kleur van links erg geschikt voor jou. Het doosje kost €4,95 en is verkrijgbaar bij de H&M.

Vervolgens trek je een lijntje met het oogpotlood onder je ogen. Om je ogen groter te laten lijken trek je het lijntje van je buitenste ooghoek tot het midden van je onderste wimperrand.

Dit oogpotlood van M.A.C. heeft een fijne textuur, zodat het makkelijk is een lijntje te trekken. Het potlood kost ongeveer €15.

Vervolgens gebruik je een bronzer die je subtiel aanbrengt.

Neem bijvoorbeeld deze bronzer van Catrice.

Op je lippen kun je kiezen voor een opvallende kleur, maar als je voor neutraal wilt gaan, zoals Ashley, dan kun je het beste een lipgloss gebruiken die een tint donkerder is dan je oogschaduw.Een nude kleur lipgloss van Bourjois voor overdag (€10,70)...

Het lijkt misschien een simpele look, maar het voordeel van deze look is dat je het bij elke gelegenheid kunt dragen. Overdag naar school of werk en 's avonds naar een feestje. Wissel dan je neutrale gloss in voor een meer opvallende kleur op je lippen.

...en 's avonds deze kleurige lippenbalsem van Gosh.

Succes!

Door Gabriella

Bron: Gossipteen, Filmifi