Celebs

De beste beautytips van de sterren

A spoonful of sugar en morocconoil. Celebs hebben een aantal vreemde beauty rituelen! Maar: het lijkt te werken. Gelukkig delen de sterren hun beautytips met ons.

“Gebruik nooit nepwimpers!” Dat is de beauty tip die Jessica Simpson heeft geleerd van haar vaste visagist Jeannia Robinette. Ze gebruiken liever een Shu Uemura wimperkruller en een paar lagen Dior show mascara. “Het is mooi omdat je dan niet het gevoel hebt dat het over the top is. Je wimpers moeten er natuurlijk uitzien”, aldus Simpson.

Celebs beauty rituals people

“Kokosnoten olie!” zegt kapper van de sterren, (Mariah Carey is een fan), Kyle White. “Doe een eetlepel met kokosnotenolie in de magnetron en masseer dat voordat je naar bed gaat in je haar. 's Ochtends even uitspoelen met shampoo en voila, volop glans en dagenlang een heerlijke tropische geur!”

Celebs beauty rituals people

“De grootste fout die vrouwen maken als ze hun haar verven is om heel donker haar heel erg lichtblond te maken”, aldus hairstylist Kelly van Gogh. “Doordat het haar er slechter uitziet lijkt een vrouw eerder ouder dan jonger! Terwijl dat laatste juist vaak de bedoeling was.” Volgens van Gogh kan je het beste gaan voor een kleur die dichtbij die van jezelf zit. Iemand die dat goed heeft gedaan? Sandra Bullock!

Celebs beauty rituals people

Het beauty geheim waar Lauren Conrad het meeste aan heeft? Dat heeft ze gestolen van haar visagist, Amy Nadine. “Zij leerde me hoe ik moet shapen”, zegt Lauren. “Eerst doe je foundation op, dan een beetje blush rond je kaaklijn en op je jukbeenderen. Ik doe het niet elke dag, maar als ik uitga doe ik het sowieso!” Zo breng je inderdaad je gezicht in shape.

Celebs beauty rituals people

Op de set van Twilight worden er elke dag bergen doekjes van het merk Dermalogica Ultracalming Cleanser verbruikt. Volgens make-up artist Charles Porlier de beste manier om alle make-up van de gezichten van de vampieren af te halen. En natuurlijk van het gezicht van vampierenliefje Kristen Stewart.

Celebs beauty rituals people

Voor een ‘dewy look’ gebruikt de visagist van Dakota Fanning, Sammy Mourabit, een natte spons en de Neutrogena Moisturizer. “Vervolgens gebruik ik diezelfde spons om de blush perfect met haar huidskleur te laten overlopen. Zo krijg je een mooie natuurlijke look!”

Celebs beauty rituals people

“De huid van Rachel is prachtig en heeft niet zoveel poeder nodig!” zegt visagist en zus Kayleen McAdams. Om te zorgen dat je gezicht niet glanst moet je volgens haar alleen een beetje poeder op de T-zone doen. “Zo zie je nog wel je prachtige huid!”

Celebs beauty rituals people

“Ik heb altijd een Coppertone Sport Stick bij me”, zegt Michelle Trachtenberg. Dat is een smeerstick met een zonnefactor. Om haar blanke huidje te beschermen heeft ze dat ook wel nodig! “Je moet niet vergeten om de puntjes van je oren in te smeren. Het is zo vervelend als dat verbrandt, en gaat vervellen.”

Celebs beauty rituals people

“It’s all about oil when you have curly hair”, aldus Annalynne Mccord die gek is op Moroccanoil. “Ik raad iedereen met natuurlijk krullend haar aan om er olie in te doen, laat het er heel vet uitzien. Je haar zuigt het op en tegen de tijd dat je de rode loper opgaat zie je er geweldig uit!” Dat geldt vast ook voor niet-rode-loper-momente...

Celebs beauty rituals people

Om donkere kringen onder je ogen tegen te gaan gebruikt Chanel make-up artist Rachel Goodwin een concealer die net een tint lichter is dan je eigen huidskleur. Kies voor een kleur die een beetje perzikachtig is. Om rode vlekken tegen te gaan kiest Goodwin voor een groene concealer! Rachel werkt vaak met Audrina Patridge, en zij ziet er altijd stralend uit.

Celebs beauty rituals people

Je haar net zo luchtig houden als dat van Carrie Underwood? Volgens celebrity hairstylist Nathaniel Hawkins kan je het beste een lichte conditioner gebruiken en die alleen in de punten van je haar doen.

Celebs beauty rituals people

Het geheim van Stuart Gavert, stylist van de sterren, om je haar sterk te houden: “Als je gaat douchen moet je meteen shampoo in je haar doen, wortel tot punt. Daarna een conditioner, maar die moet je de hele douche inhouden! Je allerlaatste stap in de douche is dus het uitspoelen van je haar! Door de stoom van de douche word je conditioner namelijk nog beter geactiveerd”. Slimme truc...

Celebs beauty rituals people

Kim Kardashian vindt het geen probleem om haar gladde, vlekvrije huid te laten zien. Haar geheim? “A spoonful of sugar!” Meng dit door je bodylotion en scrub daar zachtjes je huid mee. Volgens Kim houd je dan een prachtig glanzende huid over. Zou Kim deze tip van Mary Poppins hebben?

Celebs beauty rituals people

Zoek je een goedkope manier voor een glamourous kapsel? “Probeer een schuifspeldje!”, zegt haarstylist David Evangelista. “Het is supersimpel maar verassend chic!”

Celebs beauty rituals people

En? Welke ga jij uitproberen?

Bron: www.people.com

Door Marit

LOVE dit artikel
4 meiden hebben deze blog geloved