Celebs

De nagellakcollectie van Rachel Zoe

Ze is de stylist van de sterren. Eigenlijk hoeven wij het niet meer te zeggen, maar we doen het toch. Zo heeft ze onder meer Nicole Richie, Kate Hudson, Anna Hathaway en Cameron Diaz mogen kleden. We hebben het natuurlijk over de koningin van de ‘This dress! I die. Do you die?’ quote wanneer zij een geweldig kledingstuk ziet: Rachel Zoe!

rachel zoe nagellakcollectie

Rachel heeft een eigen kledingbedrijf, Rachel Zoe Inc, een televisieserie ‘The Rachel Zoe Project’, een boek ‘Style A to Zoe’ en ga zo maar door. Deze vrouw weet hoe ze een imperium moet bouwen. Een business woman in hart en nieren. Zo ook thuis. Want haar liefde voor kleding is groots, maar ook haar cosmetica verzameling kan haar niet groot genoeg zijn.

Op Twitter plaatste ze onlangs een foto van haar nagellakcollectie, met (voor de oplettende kijker) haar nieuwste aanwinsten: de Les Khakis de Chanel collectie. Nagellakjes 8, 9 en 10 op de derde rij van boven, om precies te zijn.

rachel zoe nagellakcollectie

De nagellakcollectie van Rachel Zoe. Deze plaatste zij onlangs op haar Twitter-account.

rachel zoe nagellakcollectie

Een favoriet kleurtje nagellak van Rachel is deze bordeaux rood.

Om op de hoogte te blijven van haar fashion en lifestyle vondsten, kan je je inschrijven op haar nieuwsbrief. Check haar website, www.rachelzoe.com.

Wat vind jij van de nagellakcollectie van Rachel Zoe?

Foto's: rachelzoe.com, bellasugar.com

Door Marjolein

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved