Beautytips van de sterren

Celebs door Redactie

Van beauty geheimen krijgen wij vrouwen nooit genoeg. En daarom een update met tips van celebrity’s, hun visagisten en hun stylisten.

Nieuwe beautytips van de sterren

Met het verven van je haar vergeet je vaak een belangrijk punt. Namelijk het mee verven van je wenkbrauwen! Volgens Tony Crooks, wenkbrauw expert, is het wel mooi om je wenkbrauwen een beetje donker te houden. “Als je ze te licht maakt valt het teveel op dat ze geverfd zijn”.

Nieuwe beautytips van de sterren

“Een glanzende huid is beter dan een matte”, zegt Joanna Czech, eigenaar van de Sava Spa en beauty stylist van onder andere Kyra Sedgwick (op de foto). “Voor een fotoshoot is mat misschien mooi, maar in het echt ziet je huid er veel levendiger uit als hij een beetje glanst”. En hoe doe je dat? Czech, “gewoon geen poeder gebruiken. Met poeder worden fijne lijntjes trouwens ook veel meer zichtbaar”.

Nieuwe beautytips van de sterren

Celebrity visagist Brett Freedman gebruikt het liefst een vochtige applicator om oogschaduw op te doen. “Het lijkt dan eerst heel donker, maar als het opdroogt zie je de natuurlijke kleur. Door het vocht blijft het veel beter en langer zitten”. Handig dus voor een feestje, of zoals bij Jennifer Lopez, voor op de rode loper.

Nieuwe beautytips van de sterren

Voor veel volume in je haar, zoals bij Whitney Port, kan je het beste bij Allie Paronelli aankloppen. Met haar eigen haar salon weet ze de ins en outs van het vak: “Verdeel je haar in stroken en gebruik een ronde borstel. Draai je haar daar omheen en föhn het droog. Laat de borstel nog even zitten zodat je haar een beetje kan afkoelen”, en dan heb je volgens Allie volume zoals dat van Whitney.

Nieuwe beautytips van de sterren

Wil je graag van donker naar licht met je haar? Doe dan net als Nicole Richie. Neem er een week de tijd voor en ga steeds een klein beetje lichter. Gebruik vervolgens elke dag een diep herstellend haarmasker en voila! Je bent blond, maar dan zonder het stro-haar effect.

Nieuwe beautytips van de sterren

Brooklyn Decker is in Amerika razend populair vanwege haar curves. En niet alleen die van haar lichaam, ook haar golvende strandhaar doet het goed. Brooklyn: “En dat terwijl het helemaal niet moeilijk is! Gewoon na het douchen een beetje crème in je haar, een zijvlecht maken en op laten drogen”.

Voor nog meer tips klik je hier.

Bron: People.com

Door Marit