De tatoeages van Rihanna

Celebs door Redactie

De tijd van het onschuldige SOS meisje is voorbij. Rihanna vindt het heerlijk om te experimenteren met haar stijl en wordt daarin steeds stoerder. Ook haar groter wordende collectie tatoeages bewijst maar weer dat Rihanna een Good Girl Gone Bad is.

De tatoeages van Rihanna

Romeinse cijfers

Eén van Rihanna’s nieuwste tattoos zijn de Romeinse cijfers voor 11 4 86. Volgens Rihanna de geboortedatum van een goede vriendin.

De tatoeages van Rihanna

“Never a failure, always a lesson”

Deze tekst heeft Rihanna in spiegelbeeld op haar lichaam staan. Op die manier kan ze het zelf lezen als ze voor de spiegel staat. Ze heeft deze zin om zichzelf eraan te herinneren dat je leert van je fouten.

De tatoeages van Rihanna

Muzieknootjes

Dit is één van Rihanna’s eerdere tattoos en de betekenis is wel duidelijk…

De tatoeages van Rihanna

Sterren

In haar nek heeft Riri niet één sterretje, een stuk of twintig komt dichter in de buurt! Met haar korte koppie waren ze goed duidelijk. Maar nu ze lang haar heeft zijn ze weer verborgen. Ook heeft ze nog een ster in haar oor.

De tatoeages van Rihanna

Arabisch

Volgens Rihanna betekent deze Arabische tekst ‘Vrijheid in God’. Op deze plek is de tattoo niet echt vaak zichtbaar. Ze zal hem dus vooral voor zichzelf gezet hebben.

De tatoeages van Rihanna

Schedel

Op haar linkerenkel heeft Rihanna een schedel met een strik. Bijzonder!

De tatoeages van Rihanna

‘Rebelle flower’

Nog zo’n bijzondere tekst, niet alleen omdat niemand precies weet wat Rihanna ermee bedoelt, ook omdat het eerste woord Frans is en het tweede Engels. Ik vind hem wel heel erg mooi, en door het lettertype ook een beetje dromerig.

De tatoeages van Rihanna

‘Shhh..’

Tja, valt wat hier nou over te zeggen? Als je wilt dat het stil wordt zonder zelf te praten, dan zet je een tattoo op je vinger?

rihanna tattoo

Pistool

Het duurde een jaar voordat de ontwerper van de tattoo hem perfect vond. Rihanna heeft hem laten zetten omdat het voor haar voor kracht en bescherming staat.

De tatoeages van Rihanna

Maori tattoo

In Nieuw Zeeland wonen nog steeds Maori’s. Deze ‘stam’ woont er al eeuwen en ze hebben ook eeuwenoude tradities. Eén ervan is de tribal tattoo. Sommige Maori’s zitten er volledig mee onder, zelfs in hun gezicht. Rihanna koos voor één tattoo op haar rechterhand. De betekenis is kracht en liefde.

De tatoeages van Rihanna

Sterrenbeeld

Rihanna heeft ‘vissen’ als haar sterrenbeeld en besloot dat de hele wereld dat aan haar moest kunnen zien. Daarom liet ze het teken van het sterrenbeeld achter haar oor krabbelen.

Welke tattoo vind jij het mooist?

Bron: Mtv.com

Door Marit