Harige prijskaartjes van de sterren

Celebs door Redactie

Halen wij al een beetje spijtig onze portemonnee tevoorschijn na een (iets te dure) knipbeurt bij de kapper, slapen de celebs er niet minder om. Zij betalen maandelijks enorme bedragen om zich geen zorgen te hoeven maken om een bad hair day.  

harigprijskaartje

Tijdens haar Friends periode was het kapsel van  Jennifer Aniston zo populair, dat het ook wel 'de Rachel' genoemd werd. Dit kapsel is allang weer verleden tijd en de actrice heeft door de jaren heen al wat verschillende kapsels gehad. Zoals een korte bob. En al die keren over de rode loper moet dat natuurlijk tiptop in orde blijven. Maar wat nou als je naar het buitenland moet? Jennifer kan zich daar niet druk om maken en betaalde 50.000 dollar om Chris McMillan, haar eigen haarstylist, een weekje mee te nemen naar Europa.

harigprijskaartje

Miley Cyrus gaat het liefst voor extensions, maar dan moeten ze wel overgevlogen worden vanuit Italië. Dat is dan 24.000 dollar, alstublieft.

harigeprijskaartjes

Kort, lang, rood, zwart, extensions of puur natuur, Rihanna houdt wel van afwisselende kapsels. En waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Riri laat haarstylist Ursula Stephen gewoon lekker meereizen tijdens haar tournees, zodat ze zich in ieder geval niet druk hoeft te maken om haar kapsels. Het prijskaartje? Zo’n 3300 dollar… per dag.

harigeprijskaartjes

Of er nou wel of geen grote liefde in haar leven is, op Ted Gibson kan Anne Hathaway altijd bouwen voor de juiste haarkleur. En dan hebben we het niet over een pakje van de voordeeldrogist. Anne is na een kleuring weer 950 dollar armer.

harigprijskaartje

Jessica Simpson vertrouwde Ken Paves niet alleen haar lokken, maar ook haar grootste geheimen toe. Helaas kregen de twee vorig jaar enorme ruzie met elkaar en kunnen elkaar sindsdien niet luchten of zien. Ken heeft niets te klagen, hij zet nu regelmatig de schaar in de haren van Victoria Beckham, Eva Longoria en Jessica Biel. Zullen deze dames net als Jessica miljoenen betalen aan Ken?

Hoeveel willen jullie maximaal uitgeven bij de kapper?

Bron/beeld: thefrisky.com, people.com, vanityfair.com

Door Brenda