Prachtige celebrity coupes

Celebs door Redactie

Waarom hebben wij geen haarstylist tot onze beschikking die ons haar 24/7 kan laten glanzen? Wij selecteerden de mooiste celebrity coupes van de afgelopen maanden.. Warning: prachtig haar. Alleen kijken op eigen risico.

Celebrity Hair

De juiste hoeveelheid volume, precies genoeg glans en de perfecte kleur bruin. Zo hebben wij ons knotje ook iedere ochtend weer voor ogen als we voor de spiegel staan te klungelen. Olivia Palermo's prachtige oorbellen maken het geheel helemaal af.

Celebrity Hair

Alexa Chung's botte bob met sexy fringe en blonde dip dye is cool! De out of bed look, maar dan niet zo'n dof vogelnest als wij op ons hoofd hebben zwerven als we net wakker worden.

Celebrity Hair

Kate Moss signature gouden lokken met subtiele donkere roots. Willen wij ook best hebben hoor.

Celebrity Hair

Georgia May Jagger, een van Mick's dochters heeft een prachtige slag in de onderkant van haar haar.

Celebrity Hair

Kirsten Dunst draagt haar haar in een mooie nonchalante knot met prachtig volume en precies de juist hoeveelheid speelse haartjes langs haar gezicht.

Celebrity Hair

Als we niet beter zouden weten zouden we denken dat Emma Stone die prachtige rode lokken van nature bezit, maar nee, Emma is in werkelijkheid een blondje. Maar wat staat deze kleur haar mooi en dan die glans die er in zit!

Celebrity Hair

We hebben helaas nog niet ontdekt hoe Taylor Swift die super mooie side twist in haar heeft gekregen. Wauw!

Celebrity Hair

Oh, de ballerinabun van Sienna Miller is perfect!

Celebrity Hair

Over perfectie gesproken, Elizabeth Olsen's haar heeft hier dus ook wel iets weg van perfectie. Die krul, die kleur (oh ja en dat mooie gezichtje..)

Celebrity Hair

Model en ex-liefje van Leonardo diCaprio, Bar Rafaeli heeft een prachtige fishtail vlecht.

Celebrity Hair

Evenals model en het halfzusje van de Kardashians, Kendall Jenner.

Celebrity Hair

En tot slot het meest fabuleuze haar van de afgelopen maanden, het haar van Selena Gomez. De perfecte slag, kleur, glans, model.. en dat op een prachtig gezichtje met een fantastische jurk. Yes, we've got a winner!

Wiens haar zou jij wel willen hebben? Of zeg jij, mijn haar zit veel beter dan al deze celebrities bij elkaar?!

Door Annemerel