Een kijkje in de kast van Kardashian junior

Fashion door Redactie

Het lijkt in celebland helemaal hot te zijn: het showen van kledingkasten. Op het internet zijn er heel wat filmpjes van te vinden. Na onder andere Whitney Port en Miley Cyrus showt Kourtney Kardashian nu ook haar kast. We krijgen dit keer niet haar eigen jurken, jeans en hakken te zien, maar de kleding en accessoires van zoontje Mason!

mason

Kourtney is bezig met een videoblog E! Online. Wij hebben alvast de sneak preview! Hierin laat ze zien dat haar bijna twee jaar oude zoontje nu al goed gekleed over straat gaat. Ze is er dol op om voor Mason mooie kleertjes te kopen en hem er leuk uit te laten zien. Kourtney showt onder andere Masons jasjes van Ralph Lauren. Maar toch gaat ze het liefst voor hem naar de H&M. Dit omdat daar veel keuze is voor een goede prijs. Want op Masons leeftijd groeien kinderen toch supersnel uit hun kleding en waarom zal je dan ook jasjes, truitjes en broekjes van dure merken kopen?  

Is de video niet zichtbaar? Bekijk 'm hier.

Dit is dan nog maar de kleding die Mason in de hotelkamer in New York heeft hangen. Wat zou er dan niet allemaal in zijn kast in LA liggen?

Je kunt wel zien dat Kourtney een beetje verslaafd is aan schoenen kopen voor haar kleine peuter. Mason heeft zo ongeveer voor iedere outfit bijpassende schoentjes! Ook kan moederlief geen genoeg krijgen van de schattige accessoires voor haar zoon. Met stoere zonnebrilletjes, hoedjes en strikjes in allerlei kleuren kan mama elke keer weer goed voor de dag komen met haar zoon.

mason

Mason draagt hier één van zijn lieve strikjes.

Kourtney en Scott hebben inmiddels bekend gemaakt dat ze hun tweede kindje verwachten! Zal Kourtney al aan het shoppen zijn voor nieuwe babykleertjes?

Welke Kardashian vind jij er altijd het leukst uitzien?

Bron beeld: zimbio

Door Evi