Love it or leave it?

Celebs door Redactie

Veel trends komen uit Hollywood en als een trend er leuk uitziet bij een celeb, dan doen veel meiden dit na. Slim, want dan weten we in ieder geval zeker dat het er leuk uitziet. Beter goed gejat dan slecht bedacht, toch? Wij vragen ons alleen af of je echt alles moet kopiëren van celebs. Daarom de vraag: love it or leave it?

Love it or leave it

Yes, we geven allemaal toe dat we deze de zomer wel een beetje klaar zijn met de staart. Ideaal om je haar uit je gezicht te houden, maar het wordt een beetje saai. Dat dacht Demi Lovato ook en zij geeft haar staart een hele andere twist. Vraag is alleen of jij het zelf ook op een ochtend zou maken?

Love it or leave it

Opeens was het helemaal niet meer oké om één haar kleur te hebben en was het juist prima om de uitgroei zover te laten lopen dat het kleurtje alleen nog in de punten zat. Sommige lieten dit tot in de puntjes verzorgen door de kapper, anderen verfden het haar gewoon niet meer en wachtten tot de uitgroei uitgezakt was. Love it or leave it?

Love it or leave it

Los van het funky kleurtje in haar haar was deze staart helemaal hip de afgelopen tijd. Katy Perry d'r haar zit strak naar achter in combinatie met een hoge staart. Funky kleurtje erbij en klaar is Kees!

Love it or leave it

Snooki was niets bij het kapsel van Lana Del Rey. Deze lovely lady had of een hele fles haarlak in haar coupe of gewoon stiekem een flesje Cola eronder verstopt of misschien toch de Bumpit besteld via Tel Sell. Wat het ook is, deze updo zagen we nog vaak terug!

Love it or leave it

De horror hype van een paar jaar geleden is weer terug: een potloodlijntje om je lippen. En het mag heus gezien worden! Tja ladies, love it or leave it?

Love it or leave it

Deze kleur werd door professionals verkozen tot dé kleur van het voorjaar en werd sindsdien door iedere make-up artist gebruikt. Mandarijntjes zijn lekker om te eten, maar vinden we deze kleur ook leuk als oogschaduw?

Love it or leave it

Het 'ik heb vanochtend niet in de spiegel gekeken en heb ook echt totaal geen moeite gedaan voor dit kapsel' kapsel ziet er heel leuk uit en laat ons denken dat Nikki Reed totaal geen moeite heeft gedaan vanochtend, maar schijn bedriegt. Een paar losse plukken uit een perfecte gestylde staart trekken is helemaal hip en kost toch echt wel wat tijd.

Love it or leave it

Onwijs handig voor de Twitter en Facebook verslaafden onder ons. Lange, nee absurd lange nagels zoals Rihanna heeft, is een ware trend. Het mag in allerlei kleuren of designs, maar of het handig is?

Love it or leave it?

Selena Gomez kan met haar getinte huid deze roze lippenstift super goed hebben, vind je niet? De trend was dan ook om je lippen zo fel mogelijk te kleuren. De een deed dit liever in het rood, de ander koos voor roze.

Ladies, nu is het aan jullie de beurt. De trends zijn gezet, maar wat vind jij? Love it or leave it?

Bron beeld: People

Door Eline