Celebs

Tatoeages in celebrityland

Tatoeages, helemaal hip and happening in celebrity land. Hollywood is gevuld met celebs bedekt met een of meerdere tatoeage(s). Soms zie je ze meteen, maar meestal zijn ze onopvallend of bedekt door kleding. Wij gingen voor de tweede keer op zoek naar bekende meiden die met inkt op hun lichaam hebben laten schrijven en showen jullie de creaties & betekenissen!

Achter iedere tatoeage zit vaak een verhaal of reden. Er gaan ook een aantal bedenkuren aan vooraf, want een tatoeage heb je voor altijd, dus er 'zomaar' een laten zetten kun je beter niet doen.

Lady Gaga
Lady Gaga is niet standaard, dat weten we allemaal. Gaga herself heeft maar liefst negen(!) tatoeages! Opvallend, al haar tatoeages zitten maar aan een kant van haar lichaam als respect voor haar vader. Hij had haar gevraagd om een kant 'normaal' te houden.

lady gaga tatoeages
Dit is Lady Gaga's Duitse tatoeage met een tekst van haar favoriete schrijver Rainer Maria Rilke. Kort gezegd staat er: 'Zou je doodgaan als je niet meer mocht schrijven?' Dit herinnert haar iedere dag aan haar schrijfgave.

De andere acht tatoeages van Lady Gaga verschillen van een eenhoorn tot bloemetjes.

lady gaga toeages lady gaga toeages
De eenhoorn op haar been staat voor zeldzaamheid en het unieke karaker. Met haar 'Born this way' steunt ze alle mensen die homoseksueel zijn. Haar vader tatoeage heeft ze laten zetten vlak nadat haar vader een succesvolle hartoperatie had.

lady gaga toeages lady gaga toeages
Gaga heeft drie madeliefjes op haar schouder. Deze tatoeage is al wat ouder en het is onbekend wat deze tatoeage betekent. 'The little monsters' tatoeage heeft Gaga laten zetten als bedankje voor haar fans. Ze had namelijk twee Grammy's gewonnen en ze was haar fans zo dankbaar dat ze deze tatoeage liet zetten. Little monsters staat dus voor haar fans, zo noemt Gaga ze namelijk.

lady gaga toeages lady gaga toeages
Op de foto aan de linkerkant zie je een bloem met muzieknoot. Dit was Gaga's eerste tatoeage. Voor haar is muziek altijd erg belangrijk geweest, vandaar dit exemplaar. Op de foto aan de rechterkant zie je een vredesteken om haar te herinneren aan John Lennon, een van haar muziek idolen.

lady gaga toeages lady gaga toeages
Deze grote tatoeage met rozen loopt van haar onderrug tot aan haar zij. Deze tatoeage is gezet door Kat von D. Ze had spijt van de tatoeage links hierboven, de bloem met muzieknoot, waardoor ze deze tatoeage er overheen heeft gezet. De 'Tokyo Love' heeft ze samen met haar Haus of Gaga gezet, haar team van stylisten ontwerpers om het Haus of Gaga te vereren.

Katy Perry
Katy heeft vier tatoeages. Haar eerste, de 'Jesus' tatoeage, heeft ze laten zetten op haar achttiende omdat ze uit een gelovige familie komt. Ze heeft deze laten zetten zodat ze zich herinnert waar ze vandaan komt. Verder heeft ze twee hele vrolijke tatoeages van een aardbei en een pepermuntje. Haar vierde tatoeage heeft ze laten zetten met Russel Brand, ze hebben allebei 'Go with the flow' in Sanskriet op hun lichaam staan.

katy perry tatoeages katy perry tatoeages
Haar pepermunt tatoeage staat voor haar Teenage Dream album en de California Dreams Tour, deze hebben namelijk beiden een snoep-thema.

katy perry tatoeages katy perry tatoeages
Haar aardbei tatoeage staat voor haar album One Of The Boys. Bij de tour die daarbij hoorde had ze namelijk allerlei aardbeien op het podium.

Miley Cyrus
Je zou het misschien niet zeggen, maar Miley Cyrus heeft nog meer tatoeages dan Lady Gaga. In totaal heeft Miley er namelijk 16! De meeste zijn allemaal klein, zo heeft ze op haar handen al 7 tatoeages. Namelijk een hartje, een kruis, een vredesteken, 'Karma', een gelijkteken, een boos oog en 'Bad'.

miley cyrus tatoeages miley cyrus tatoeages
Omdat Miley gelovig is heeft ze een kruis op haar ringvinger getatoeëerd. Haar dromenvanger tatoeage is de grootste tot nu toe, hij staat op haar rechterzij en de vier veren staan voor haar broers en zus.

miley cyrus tatoeages miley cyrus tatoeages
Haar Just Breathe tatoeage was haar eerste. Deze tatoeage staat voor haar overleden vriendin Vanessa en haar twee overleden opa's. In haar oor staat het woord Love, dat helpt haar alleen maar positieve dingen te horen en het negatieve geroddel te negeren.

miley cyrus tatoeages miley cyrus tatoeages
Op haar pols heeft Miley een anker staan voor een gevoel van veiligheid. Ze heeft deze tatoeage laten zetten toen ze voor haar tour in Brazilië was. Op haar enkel staat een doodshoofd die ze samen heeft laten zetten met haar verloofde Liam Hemsworth.

miley cyrus tatoeages miley cyrus tatoeages
Miley heeft veel tatoeages op haar vingers. Zo staat er 'Bad' in rode inkt ter nagedachtenis van Micheal Jackson. Er staat ook een gelijk teken op haar vinger met de gedachte: 'Alle liefde is gelijk'.

miley cyrus tatoeages miley cyrus tatoeages
Op de buitenkant van haar rechter wijsvinger staat een boos oog als respect voor het hindoeïsme. Het hartje op haar pink is een gedeelde tatoeage met haar familie. Iedereen in haar familie heeft namelijk deze tatoeage ergens zitten.

miley cyrus tatoeages miley cyrus tatoeages
Ook haar Karma tatoeage is gezet als respect voor het hindoeïsme. Het betekent dat goede mensen goede dingen overkomen. Op haar linkerarm staat 'Love never dies', daar gelooft Miley in.

miley cyrus tatoeages miley cyrus tatoeages
Op haar linker pols staat het ‘Om’ symbool: ॐ. Dit symbool is een heilig symbool in het hindoeïsme. Om is een trilling die goddelijke energie vertegenwoordigt. Op een van haar andere vingers heeft ook Miley een vredesteken omdat ze in vrede gelooft.

miley cyrus tatoeages miley cyrus tatoeages
Op Miley's rechter onderarm staat een quote van voormalig Amerikaans president Theodore Roosevelt. Er staat: “So that his place shall never be with those cold and timid souls who neither know victory nor defeat.” Deze tatoeage is haar laatste tot nu toe. Op de rechter foto zie je een Romeins nummer, Miley heeft tot heden toe hier nog steeds niet over gesproken dus wij weten de gedachten er niet achter. Jullie wel?

Demi Lovato
Demi heeft negen tatoeages. Van een veertje achter haar oor tot een inspirerende tekst op haar zij met 'You make me beautiful'. Haar meest waardevolle tatoeages staan op haar pols 'Stay strong'. Die herinneren haar er iedere dag aan haar rehab en dat ze sterk moet blijven zodat ze niet terug hoeft.

demi lovato tatoeages
Op de foto zie je haar 'You make me beautiful' tatoeage. Deze tekst kom van het liedje “Beautiful” by Bethany Dillon die haar leven zou hebben veranderd.

demi lovato tatoeages demi lovato tatoeages
Op haar rechterhand staat een kruis en dit staat voor haar geloof. Op de rechter foto zie je haar Faith tatoeage die ze samen heeft laten zetten met Lauren Martin die ze heeft ontmoet bij rehab.

demi lovato tatoeages demi lovato tatoeages
Achter haar oor heeft Demi een blauwe veer zitten, deze heeft ze gewoon voor de lol laten zetten. Op haar linker pols zit een kusje die haar herinnert aan vriendschap en het feit dat ze het leven niet te serieus moet nemen. Ook Hanna Beth Merjos, Ivey Ensley en Lauren Pietra hebben deze tatoeage als hechte vriendengroep.

demi lovato tatoeages demi lovato tatoeages
Demi heeft net als Miley een vredes tatoeage op haar vinger, namelijk het woord 'Peace' staat er met inkt ingeschreven. Ook staat er, zoals je ziet op de rechter foto, 'Rock and Roll' op haar vingers, omdat ze groot fan is van Rock and Roll.

demi lovato tatoeages
Deze Stay Strong tatoeage herinnert haar sterk te blijven. Ze heeft namelijk enkele tijd in rehab gezeten en daar wil ze niet naartoe terug.

Ashlee Simpson
Ashlee heeft als een echte rockchick ook een aantal tatoeages. Ze heeft er in totaal acht. Ashlee heeft zeven kleine tatoeages vooral op haar polsen en vingers en een grote bloem op haar arm.

ashlee simpson tatoeages ashlee simpson tatoeages
Een kersje op haar enkel, waarom ze deze tatoeage heeft weten we alleen niet. Het veertje op haar rechterpols was ook snel gezet, want ze kreeg er spijt van. Binnen een maand was er een grote bloem, die je een paar foto's later ziet, overheen getatoeëerd.

ashlee simpson tatoeages ashlee simpson tatoeages
Tussen haar vingers zit een hartje die ze als liefde voor Pete Wentz heeft laten zetten. De Love op haar pols heeft ze laten zetten om te vieren dat haar tweede album, I Am Me, af was.

ashlee simpson tatoeages ashlee simpson tatoeages
De 3 onder Love is er later bijgekomen als een symbool voor haar assistente Nicole die haar iedere keer drie kussen geeft om geluk te wensen. Natuurlijk kon Ashlee ook niet achterblijven en zo heeft ook zij een peace teken op haar vingers.

ashlee simpson tatoeages ashlee simpson tatoeages
Het sterretje op de linker foto was haar eerste tatoeage. Ze heeft deze laten zetten na het maken van haar album Autobiography. Een aantal vrienden van haar hebben deze tatoeage ook. Maar net als het veertje is deze tatoeage bedekt door haar grootste tatoeage: de bloem op haar pols. Ze heeft achter deze tatoeage geen reden, ze wilde hem gewoon.

Een ding is zeker, deze hollywood babes hebben het niet bij maar een tatoeage gehouden. De meeste tatoeages zijn klein en subtiel, maar langzamerhand komen er steeds meer bij. Van hele mooie sierlijke tatoeages tot klein maar krachtige tekeningetjes.

Wat vind jij van al deze tatoeages? Vind jij het teveel?

Bron: Stealherstyle

Door: Jitske

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved