Fashion flops

Celebs door Redactie

Blue Cantrell's stylist had een dagje vrij, zo te zien. Een enorm onflatteuze broek mét zakken, babydoll met genoeg ruimte voor enorme blote buik, een mislukt hoedje en té grote oorbellen..

Jessica Simpson, what's going on..? Met deze afgeknipte jeans, lompe groene sandalen en enkelband kom je niet ver.. Hoewel het petje het dan wel weer goed maakt.

Kelly Osbourne studeert voor vampier, zo te zien. Met haar angstaanjagende shirtje, tatoeage, jaren-zestig-boblijn en knalroze lippenstift (erg mooi, maar niet in deze context..) jaagt ze iedereen de stuipen op het lijf.

Kevin Federline mag dan wel aanstaande vader zijn, het is nog steeds absoluut not done om witte sportsokken in slippers te dragen. En die superbaggy legerbroek mag ook weer de kast in..

Alicia Keys heeft altijd een uitzonderlijk gevoel voor stijl en hoewel haar open-toe pumps fabulous zijn, doet het polkadot topje niet veel goeds voor haar boezem & buik, en doet haar véél te strakke broek denken aan een Michelin mannetje. Oeps..

Nicole Richie, hét stijlicoon van dit moment. Jammer alleen dat ze een prachtige jurk aan heeft, maar een fake bontje als stola gebruikt en haar (dure Marc Jacobs) hak ook op instorten staat. En dan zo'n graatmager figuurtje.. Lift up, Nic !

Jennifer Lopez ziet eruit als een verklede monnik met haar enorme zilveren gewaad. De pofmouwen zijn té en haar figuur komt er absoluut niet mooi in uit. Zonde van de mooie sandalettes en de sierlijke purse !