Celebs

Scene Queens

Naar aanleiding van de tip van Wieteke maak ik dit artikeltje over de zogenaamde Scene Queens, ook wel trashionista's (natuurlijk de tegenhanger van de Fashionista's) genoemd.

Hoe ze aan die naam komen? Nou, het zijn meiden die vaak bekend zijn geworden door een online blog of MySpace profiel. Soms worden ze 'ontdekt' in het nachtleven. En deze scene queens zie je steeds meer in tijdschriften, videoclips enzovoorts. Tijd voor een artikeltje over ze, dus!

Trashionista's zijn vaak meiden met een opvallend uiterlijk: aparte kleurtjes haar, piercings, tattoo's et cetera. Vaak hebben deze trashionista's veel make-up op (vaak veel eyeliner), zijn ze soms schaars gekleed en zie je ook veel Harajuku invloeden (de Japanse meiden met hun aparte outfits). Bijvoorbeeld Hello Kitty figuurtjes, strikjes, konijntjes enzovoorts.

Veel scene queens houden er ook van om te poseren en leuke fashion foto's te maken, deze zetten ze vervolgens op hun MySpace of een blog. Je ziet ze samen, op hippe plekken, in het uitgaansleven en op veel meer plekken.

Oja: veel trashionista's hebben een (bekend) vriendje die in een band zit. Zo had Audrey Kitching (zie hieronder) iets met de zanger van de band Panic! At The Disco.

Nu is deze Scene Queen look niet echt eentje die veel meiden (rechtstreeks) zullen kopiëren. Wél is het leuk om sommige dingetjes ervan te gebruiken in je outfits, gewoon lekker inspiratie op te doen of gewoon leuk foto's kijken!

Let op: veel trashionista's en scene queens lijken op emo's ! Maar veel scene queens noemen zichzelf meer 'preppy' dan emo's, dus wat minder stoer en meer girly.

Audrey Kitching

Hanna Beth

Audrey & Hanna samen

Zui Suicide (een Suicide Girl dus)

Kiki Kannibal

Brittany Kramer

Dakota Rose

LOVE dit artikel
5 meiden hebben deze blog geloved