Daisy Lowe

Celebs door Redactie

Daisy Lowe is dé nieuwe it-girl. En ze is pas zeventien! Oftewel: ze is populair, verschijnt op hippe feestjes en haar stijl wordt veelvuldig gekopieerd. Tijd om dossier Daisy te openen!

Eerst wat meer over Miss Lowe. Ze is Britse en dochter van mama Pearl Lowe (een ontwerper en zanger van de band Powder) en papa Gavin Rossdale (ja, de hubby van Gwen Stefani). Daisy is een dochter uit z'n eerdere huwelijk.Daisy is model en heeft al in de Italiaanse Vogue, W en Jane gestaan. Ook deed ze campagnes voor French Connection én supersexy lingeriemerk Agent Provocateur, al toen ze pas vijftien was !

Ze wordt wel gezien als een rebel... Daisy verzette zich bijvoorbeeld hevig tegen haar modellenbureau die zei dat ze af moest vallen. Dat deed ze dus mooi niet! Goeie actie, Dees.

Qua kleding is ze nogal eclectisch te noemen; oftewel allerlei stijlen door elkaar. Ze draagt vaak Miu Miu hakken, maar ook gewoon oude All Stars. Verder veel felle kleurtjes gecombineerd met zwart. En vergeet de eyeliner niet!