Celebs

Agyness Deyn

Agyness Deyn: ‘de nieuwe Kate Moss’, gezicht van Mulberry, sierde Vogue-covers uit verschillende landen, is te zien in runwayshows van dé grote namen (Dior, Stella McCartney, Viktor & Rolf, and so on). Tijd voor Girlscene om jou te laten zien wie Agyness Deyn nu eigelijk is!

Agyness Deyn werd op 16 februari 1986 in Lancashire in Engeland geboren, maar met een andere naam: Laura Hollins. Ze is nu dus 21. Ze is 1 meter 75 en heeft natuurlijk de (bijna) perfecte maten. Ze is model geworden dankzij haar oma: ze stuurde foto’s van Laura (Agyness, dus) op naar een magazine die een modellenwedstrijd hield. Ze won meerdere modellenwedstrijd en na haar school afgemaakt te hebben (dit wilde ze per se doen) ging ze fulltime aan de slag als model.

Ik vind haar een van de mooiste modellen van dit moment, ze is ontzettend veelzijdig, haar korte, ultrablonde koppie vind ik supermooi (vooral in combinatie met haar donkere wenkbrauwen) en -erg belangrijk- als je haar één keer hebt gezien vergeet je nooit meer hoe ze er uit ziet. En terecht wordt ze de nieuwe Kate Moss genoemd!

Filmpje van Agyness

Door onze reporter Cynthia

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved