Rihanna's stijl

Celebs door Redactie

Rihanna kennen we natuurlijk allemaal van haar hits If it’s Loving That You Want, Pon De Replay, Sos, Umbrella en méér. Ze is een groot succes en niet alleen op muziekgebied! Rihanna ziet er altijd op en top glam uit, of ze nou bij de Grammy’s is of gewoon aan het stappen.

Rihanna bij Strangefellows, een club in London. Helemaal volgens de laatste trends: hoge taille, uitlopende pijpen, giletje én een hippe pet. Erg leuk, en ze kan het heel goed hebben, al is het helaas met een geblesseerde voet. Dat is wat minder charmant, maar  het is wel slim dat ze er een mooie wijde, lange broek over draagt.

Rihanna op een feestje van de Beckhams. Gewaagd, een blauw-zwarte houndstooth!

Op de lancering van haar eigen parfum - nog met lang haar.

Met Mischa Barton op een feestje van Paper Magazine.

Mooi om te zien hoe ze - heel fotogeniek en doordacht - met haar ‘goede’ been (met glitterpumps) haar geblesseerde been probeert weg te moffelen.

Op de MTV VMA awards in een pittig jurkje.

In New York.

Rihanna ziet er niet altijd even stijlvol uit, maar deze foto - bij de Grammy’s - laat zien dat ze het zéker kan zijn. Het totaalplaatje is práchtig: de jurk die haar perfect zit, de exact matchende sieraden, haar mooie stijle bruine haar én de nagellak. Over alles is nagedacht.

Van deze outfit moet je houden, ik ben er in ieder geval geen fan van. Rihanna heeft een prachtig figuur, maar komt niet echt tot zijn recht in deze aparte jurk. Vooral in combinatie met haar geblesseerde been ziet het er niet heel mooi uit: ik zou zelf een langere jurk kiezen.

Zoete foto in Paper Magazine.

Bij een signeersessie van haar album Good Girl Gone Bad. Leuke outfit, al ben ik niet heel erg fan van haar kapsel en schoenen (an sich niks mis mee, maar zodra je je tenen door je schoenen kan zien is het tijd om een nieuw paar aan te schaffen…).

Superleuke outfit bij TRL. Lekker ‘basic’, mooie skinny met hoge hakken en een fleurige top.

Aan het winkelen met een héle mooie Marc Jacobs tas.

Rihanna verlaat haar hotel in Parijs.

door onze reporter Cynthia