Celebs

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens is in Amerika al helemaal hot, maar ze begint ook in Nederland steeds populairder te worden. Misschien ken je haar van de Disney films High School Musical en High School Musical 2, die in Amerika een hele hype ontketende en afgelopen weken zijn uitgezonden op Net 5.

Ze viel in Amerika meteen op als een mooi meisje met een leuke stem en heeft daar dan ook al een goedverkopende cd uitgebracht. Maar ze werd pas echt populair toen bekend werd dat ze iets met haar tegenspeler in High School Musical had: de populaire Zac Efron. Samen worden ze 'Zanessa' genoemd door de roddelpers.

Ze werden samen neergezet als goede rolmodellen met een smetteloze reputatie. Maar dat veranderde dramatisch toen een paar weken geleden foto’s op het internet verschenen waarop Vanessa niet alleen in lingerie, maar ook full frontal naakt te bewonderen was. Die foto’s had ze zelf gemaakt voor vriendje Zac en, niet heel slim, naar hem opgestuurd via de mail, die natuurlijk onderschept werd. Alle Celebrityblogs stonden er vol mee en Vanessa bood snel publiekelijk haar excuses aan.

Maar tegen alle verwachtingen in heeft dit incident haar alleen maar populairder gemaakt! Elke dag verschijnen er nieuwe paparazzi foto’s van haar en ze heeft nog nooit zoveel publiciteit gekregen.
Vanessa’s frisse kledingstijl valt dan ook steeds meer op en is zeker het bekijken waard!

In High School Musical waarin ze Gabriella Mortez speelt, naast haar zie je Zac Efron die Troy Bolton speelt. Hij is zowel haar on-screen als off-screen vriendje…!

In een prachtige rode jurk bij de premiere van High School Musical 2

Drie interviews in één dag, daar zijn drie outfits voor nodig natuurlijk…

Met Zac bij een pizza restaurant

Bij de ABC All Star party in een Jay Godfrey jurk

Winkelend én gesnapt door de paparazzi

Voorkant van haar tot nu toe enige album

Op weg naar een interview

Winkelend met haar zusje Stella

Fotoshoot voor TV Guide

Met vriendje Zac Efron in Burbank

Door Arancha

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved