Christina Aguilera

Celebs door Redactie

Christina Aguilera scoort al een aantal jaren hits en kennen we natuurlijk van haar eerste hit Genie in A Bottle. Maar veel leuker is het om ons even te focussen op haar kledingstijl! Want hoe ziet ze er uit in het dagelijkse leven, zonder de knalrode lippenstift?

Een paar dingen zijn in ieder geval zeker. Ze is gek op haar man Jordan, haar Balenciaga & Marc Jacobs tas, haar moeder, koffie en haar Tom Ford zonnebril.

Met hubbie Jordan, na een drankje gedronken te hebben in een bar. Ze ziet er stijlvol uit, vind ik.

Aan het shoppen! Altijd goed, een little black dress.

Leuke outfit, al maakt het haar wel wat klein. Een langere broek was een betere keuze geweest, maar alsnog ziet ze er ab-fab uit.

in LA, lekker basic met prachtige Tom Ford bril.

Mama aan de zij: check. Koffie in de hand: check. Tom Ford bril in witte uitvoering op de neus: check. Balenciaga-tas aan de arm: dubbelcheck.

Wederom met mama, op Moederdag! Chris maakt graag tijd vrij voor haar moeder. Leuk om te zien hoe moeder en dochter qua uiterlijk kunnen verschillen.

Lekker knusjes met Jordan in New York. Weer met haar mooie Balenciaga tas en TF bril. Ze is in ieder geval geen celebrity die haar kleding en accessoires maar één keer draagt!

Hier te zien: haar mooie nudekleurige Marc Jacobs tas. Erg leuk met dat sjaaltje er aan geknoopt! Ze komt hier trouwens net uit het ziekenhuis. Niet omdat ze ziek is… kijk maar naar haar mooie dikke buik! Ze is hoogzwanger. Wel knap dat ze dan nog op zulke killerheels blijft lopen!

In een comfy-uitziende jurk, met aan de hand vermoedelijk Jordan.

Hoogzwangere Chris, weer met haar mooie Marc tas, inclusief sjaal.

Met Jordan en zijn broertje gezellig shoppen in west Hollywood. Mooie skinny!

met Mickey!

Door onze reporter Cynthia