Celebs

Leighton Meester

De naam "Leighton Meester" zegt je misschien niet al te veel, maar let op: deze girl wordt hot! Momenteel speelt ze Blair Waldorf in de serie Gossip Girl (ja, de serie over de populaire boekenreeks!).

Leighton werd op 9 april 1986 in Florida geboren. Haar eerste acteerklusje was in de musical The Wizard of Oz, en toen was ze pas elf! Daarna verhuisde ze met haar gezin naar New York en begon ze (ja, toen al) te werken als model. Een van haar eerste shoots was voor Ralph Lauren, kun je voorstellen!

Zoals ik al zei, vervult Leighton een grote rol in Gossip Girl. Maar dat is niet haar eerste keer op televisie! Zo speelde ze al in de serie Veronica Mars en de comedyserie Entourage.
Maar ze is niet alleen actrice in televisieseries, oh no! Leighton heeft ook al talloze films op haar naam staan, zij het met bijrolletjes. Zo schitterde ze in 2006 in de comedyhorror Drive-Thru. Ook zong ze de titelsong voor deze film in, dus zingen kan ze ook. Vorig jaar speelde ze ook in The Beautiful Ordinary en de thriller Dead of Night.
Naast acteren en een beetje zingen is ze ook dol op schrijven, zowel muziek als verhalen!

Als Blair in Gossip Girl

Gespot op straat!

Op een premiere in hip paillettenjurkje

Mooie fotoshoot...

Lekker vrolijk met grappig shirtje!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved