De gekke stijl van Agyness

Celebs door Redactie

Agyness Deyn is één van de bekendste en misschien wel drukste modellen van dit moment. Ze heeft een hele eigenzinnige kledingstijl en verschijnt regelmatig in bizarre oufits… Girlscene laat je de kleurrijkste, raarste en mafste outfits van Agyness zien! Oftewel: de stijl van Agyness.

Excentriek, kleurrijk, maf… Hoe je het ook noemt, gewaagd is het wel! Dit is trouwens haar lievelingstrui, ze draagt hem vaak backstage bij grote shows. Check de herenschoentjes!

Een blazertje in felle kleuren én een ruitje, een lang, kleurrijk t-shirt eronder… Aan haar lach te zien is ze er zelf heel tevreden mee!

Links: Niks aan deze outfit is gewoon.. Hoge hakken, felroze glanzend jasje, hoge kousen.. En dan de zonnebril en de kuif! Écht Agyness.
Rechts: Ik moest meteen denken aan Pete Doherty bij het zien van deze outfit.. Het hoedje, de schoentjes, de broek..

Mijn favoriete outfit, en niet héél erg excentriek of apart. Over deze outfit is heel goed nagedacht: matching (knalrode!) panty met tasje, de roze schoentjes met de broche, en dan dat strikje in haar haar…! Superleuk.

In my opinion een no-go, deze outfit. Het ergste aan deze outfit vind ik die vreselijke schoenen (doen me denken aan Doc Martens), en de vlek (?!) op haar broek. Maar, het belangrijkste: Agyness lijkt er blij mee  te zijn!

Agyness mixt gewoon alle trends in één outfit: - hoge taille: check, wijde pijpen: check, fel gekleurde kleren: dubbel check.

Samen met Lily Allen, die helemaal in het niet valt naast Agyness haar bijzondere outfit! Een herencolbert, een skinny (kapotte!) broek en weer de Doc Martens… Only she can pullo ff this look…

Dus: een eigen stijl met erg aparte combi’s, maar wel heel erg leuk om naar te kijken…

door onze redactrice Cynthia