Waar shoppen de celebs?

Celebs door Redactie

Net als wij hebben de sterren één grote hobby: shoppen. En het voordeel is, dat de celebs heel erg veel geld hebben en dus kunnen winkelen waar ze maar willen! Girlscene laat je zien waar de hotste celebs hun inkopen doen…

Benji gaat graag met Paris mee op een shopping-spree bij Ron Herman. Benji moet wel erg dol zijn op Paris om met haar mee te gaan shoppen…

Justin Timberlake bij Louis Vuitton in Parijs op de Champs-Élysées. Tja, je moet wat als je in Parijs zit en je je een beetje verveeld… Maar Jus, waar zijn de tassen?!

Reese Witherspoon neemt een dagje vrij om even lekker carefree te gaan shoppen. Ze ziet er heel happy uit bij Melrose Place in Beverly Hills.

Eve is – net als Paris – dol op Ron Herman.

Mandy Moore shopt graag bij het megagrote designerwarenhuis Barneys in New York, die een immense schoenenafdeling heeft. Ik ben benieuwd wat er in die mooie tasjes zit…

Wat heeft Eva een mazzel dat haar man een basketballer is. Lekker groot en sterk om al die versgeshopte spulletjes vast te houden! Hier zie je Eva Longoria en Tony Parker bij Armani Exchange, een betaalbare versie van Armani.

Jessica Alba shopt voor haar zwangerschapskleding bij Miu Miu… Prijzig, voor kleding die je maar een paar maanden aan kan! Maar be honest, stiekem willen we dat allemaal wel!

Heidi Klum ziet er perfect uit voor een winkeldagje: comfy schoenen, dito broek, fijne trui, perfecte maat handtas en een handig spijkerjasje. Ze heeft geshopt bij Kitson in Los Angeles.

Hé, nog een Kitson fan: Jessica Simpson.

Halle Berry (en vele andere sterren) zijn dol op Madison, een klein boetiekje met luxe artikelen in Malibu.

Kate Hudson met een vriendinnetje in Santa Monica, bij de winkel Planet Blue, waar celebrities graag hun inkopen doen.

door onze redactrice Cynthia