Fashion

Pink Ribbon geluksarmband

Pink Ribbon heeft een jaarlijks terugkerend ritueel: het roze geluksarmbandje. De armband bestaat uit zeven armbanden en zeven schattige bedels.

Elk bedeltje heeft een betekenis, er worden drie uitgelicht:

Het klavertjevier

Een klavertjevier staat bekend om de zeldzaamheid. Het vinden van een klavertjevier wordt al sinds de middeleeuwen beschouwd als geluk. Elk blaadje een betekenis: het eerste blaadje voor hoop, het tweede blaadje voor vertrouwen, het derde blaadje voor liefde en het vierde blaadje voor geluk.

De Boeddha

Boeddha wordt ook wel de ontwaakte genoemd. Het is de benaming voor een persoon die op eigen kracht de 'verlichting' heeft bereikt. Hierdoor heeft diegene volledige rust en innerlijke vrede.

De matroesjka

De traditionele matroesjka, ook wel baboesjka genoemd komt oorspronkelijk uit Rusland. Het poppetje staat voor vruchtbaarheid en eeuwigheid.

De stichting Pink Ribbon zet zich al jaren in voor de strijd tegen kanker. Nu spreekt wel voor zich dat je door het dragen van een armbandje borstkanker niet kunt verkomen. Maar door het geluksarmbandje te kopen, help je wel mee aan de strijd tegen borstkanker! De opbrengst komt namelijk direct ten goed aan de stichting.

De armband is verkrijgbaar bij Etos, Expo, Miss Etam, Livera, Lindessa, Lloyds Apotheken, Triumph en vele andere verkooppunten. Daarnaast kan je het armbandje ook online bestellen, op geluksarmband.nl voor € 9,95

door Danique

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved