Celebs

De looks van zwangere celebs

Af en toe lijkt er wel een babyboom gaande te zijn in celebland: de dames worden allemaal tegelijk zwanger! Heel erg leuk natuurlijk, en het is minstens zo leuk om te kijken hoe creatief ze zijn geweest met hun zwangerschapsoutfits…

Hoogzwangere Gwen in een simpel maar wel leuk outfitje! Mooie zwierige rok, basic (maar zeker niet saai) grijs shirtje en fijne zwarte flipflops. Geen poespas met accessoires, gewoon een simpele outfit.

Salma Hayeks dochter is vorig jaar september geboren, en ook Salma moest zich dus vertonen in zwangerschapskleding. En dat hoeft – zoals andere celebs laten zien – helemaal niet oubollig te zijn. Volgens Salma wel. Dit lijkt wel een jurk die mijn oma altijd draagt! Vreselijk, het doet niks goeds voor haar lichaam.

Julia Roberts ging voor supercomfy en superblack. Op zich niks mis mee, maar hee… zo’n blote buik is echt not done wanneer je zwanger bent (evenals mega decolletés en veel andere blote lichaamsdelen). Even een zwangerschapsband om (of langer shirt aan) en het is helemaal okay.

Nicole Richie die we kenden als ongezond mager meisje, zag er tijdens haar zwangerschap geweldig uit. Wat meer vet op haar lichaam en ze koos de mooiste zwangerschapskleding! Hier draagt ze een hele lange rok met óf een zwart topje met een witte zwangerschapsband, óf een wit topje met een kort zwart topje erover heen. Whatever it may be, gecombineerd met sandaaltjes, subtiele armbandjes en een grote tas ziet ze er fabulous uit. 

Christina Aguilera ging tijdens haar zwangerschap vooral voor comfy clothes, maar ook voor nogal blote comfy clothes. Diepe decolletés (haar cupmaat groeide nogal tijdens haar zwangerschap en daar was/is ze meer dan blij mee), korte rokjes of broekjes en natuurlijk altijd strak in de make-up. Christina zet haar eigen stijl gewoon door tijdens haar zwangerschap en da’s natuurlijk gewoon heel goed. Maar een beetje minder mag wel, Chris…

Britney is vaak gespot met belachelijke zwangerschapskleding (net als ze normaal gesproken ook vaak belachelijke kleding draagt), maar toch deed ze het af en toe ook goed. Zo zou ik dit topje zelf ook gekozen kunnen hebben (al zou ik voor een iets langere broek gaan). Nog niet eens zo heel slecht, Brit!

Angelina Jolie zag er tijdens haar hele zwangerschap alleen maar heel erg stijlvol uit. Sommige mensen kunnen dat, er te allen tijde stijlvol uitzien, en Angelina is er daar één van. Mooie jurkjes in soms aparte kleuren (ze werd gezien in een kanariegele outfit die haar prachtig stond) die haar buik op een heel mooie manier uit lieten komen. Op deze foto draagt ze een zijdeachtig jurkje met een mooie zwarte wollen jas. En de glimlach maakt het af…

En ook Jamie Lynn Spears hoort hier tussen! Zwanger op 16 jarige leeftijd, maar op deze foto ziet ze er way ouder uit! Ze lijkt steeds meer op haar grote zus. Hier draagt ze een supercomfy en superwijd shirt met een spijkerbroek. En blijkbaar niet zo blij met de paparazzi…

Hier nog niet zo lang zwanger, maar al wel een duidelijke babybump zichtbaar onder haar lange jas! Extra punten voor deze outfit, Jessica Alba. Mooie trui slash jurkje, heel stijlvolle jas, mooie (kleur) pet en goede tas. En dan die happiness die alle zwangere sterren uitstralen…. Heerlijk!

door onze redactrice Cynthia

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved