Rihanna's style changes

Celebs door Redactie

Zangeres Rihanna wisselt vaker van kledingstijl dan van wat dan ook, zo lijkt het wel. Dan weer een sexy R&B poes, dan weer een lief meisje, dan weer een stoee rockchick... Haar haarstijl past zich daar dan ook goed bij aan, trouwens.

Aan he shoppen aan Melrose Avenue in Los Angeles. Wat een aparte laarzen! Het zijn een soort gladiator sandals maar dan tot de knie. Wel mooi topje én tas.

Bij nagelsalon "Dashing Diva", waar ze een speciale manicure & pedicure kreeg. Een andere bezoeker van de salon zei: "It was definitely diva-like behaviour. One minute I was getting my nails done and the next she came in with bodyguards to clear out the entire back of the salon. They definitely seemed to be having a good time back there."
Rihanna's look is lekker casual in een skinny jeans en grijze top met batiksjaal. Grappig zijn de speciale slippertjes, om de pas gelakte teennagels niet te beschadigen!

Rihanna bij de Fred Segal salon in Los Angeles. Heel biker chic met de zwarte boots, het mini-jurkje en de stoere accessoires.

Bij de BET Awards in een citroengle rufflejapon. Wauw, een heel andere kant van Rihanna!

Rihanna heeft haar buikje vol na een lunch bij Da Silvano in New York. Supergave leren tregging op mooie zwarte sandaaltjes. Jammer van de Louis Vuitton Speedy 30 in legerprint, die past er niet zo goed bij, vind ik. Leuke Wayfarer trouwens!

Rihanna bij een live-concert van The Today Show bij het Rockefeller Plaza in New York. Erg aparte outfit, vooral door het buschauffeur-achtige petje. Complimenten voor de mooie sandaaltjes!

Rihanna zingt live bij een concert in Ierland. Ehh, erg kinky, meis!

Na twee uur non-stop shoppen bij de Brown Thomas Department Store in Dublin, Ierland. Want tsja, na zo'n concert moet je je de volgende dag even uitleven van het verdiende geld! Vooral haar laarzen en tas vind ik prachtig.