Jessica Szohr

Celebs door Redactie

Jessica Szohr speelt Vanessa Adams, een vriendin van Dan Humphrey, in Gossip Girl. In de serie ziet ze er altijd lekker casual, hip & stoer uit. Maar hoe kleedt ze zich in het echte leven?

In het kort over Jessica...
Jessica werd op 31 maart 1985 in Milwaukee, Wisconsin geboren. Op haar zestiende werd ze gescout door een modellenbureau, waarna ze allerlei modellenklussen ging doen. Zo stond ze ooit in Seventeen Magazine en poseerde ze voor Claire's en Sears (de Amerikaanse Bijenkorf).
Daarna begon ze ook met acteren, voornamelijk voor tv-series. Zo was ze te zien in CSI: Miami, What About Brian en Joan of Arcadia.

Met Leighton Meester bij een feestje ter ere van Eric Daman, dé stylist voor Gossip Girl. Haar schoenen lijken een beetje te groot! Enne, stijl haar staat haar érg goed.

Op de set van Gossip Girl. Hele gave blauwe skinny, en heftig gecombineerd met de oranjerode enkellaarsjes. Leuke sieraden ook!

Op de set van Gossip Girl. Mooi wit jurkje en gewéldige tan-kleurige tas!

Bij een première in het Lincoln Center in New York, afgelopen mei. Gave plateauzolen, Jess! Het jurkje vind ik persoonlijk een beetje braaf en saai.

Op de set van Gossip Girl. Stoere Minnetonka laarzen, en een mooi paars rokje. Hippe outfit!

Op de straat van New York. Ik ben zelf niet zo fan van Dr. Martens, maar deze lakleren roze - die Agyness Deyn trouwens ook heeft!) - staan Jessica wel érg stoer.

Bij een feestje van het merk Reebok in New York. Sexy topje! Ook goed gematcht met de baggy broek, vind ik.

Wederom op de set, met hippe gekleurde sneakers, een skinny jeans, verschillende geprinte truitjes over elkaar én een gekleurde sjaal. Een nogal drukke combi, vind ik, maar ze kan het hebben!