Monique Smit

Celebs door Redactie

Monique Smit is niet alleen maar 'het zusje van Jan' maar brengt zelf ook singles uit en treedt regelmatig op. Ze scoorde hits met nummers als Wild en Blijf Je Vanavond. Allemaal supergoed natuurlijk, maar hoe is het gesteld met het modegevoel van mijn naamgenoot?

Monique bij de FHM verkiezing van de meest sexy Nederlandse vrouw in Amsterdam. Leuk shortje en mooie bijpassende hakken, maar het topje oogt een beetje goedkoop. Misschien teveel glitter bij elkaar... Wel complimenten voor het mooie haar!

Op de rode loper in een knalroze satijnen jurk. Wauw, wat mooi! Zeker met de strass-steentjes op de spaghettibandjes. De schoenen vind ik jammer; de gesp en de vierkante neus maken het een beetje ouwelijk. Wel prachtig opgemaakt en een supermooie haarcoupe!

Bij het Radio 538 Koninginnedag concert op het museumplein in Amsterdam. Oh god, dit vind ik niet zo'n geslaagde outfit. De oranje hoed is natuurlijk helemaal Hollands, maar dat jasje zo dichtgeritst over het groene jurkje, de legerlaarzen en dan dat nepleren tasje... een beetje jammer, want met een paar aanpassingen had het zoveel leuker kunnen zijn!

Bij haar cd-presentatie in Volendam in een lekker basic outfit: skinny jeans in Red Wings (lookalikes?) en een simpel V-hals shirt met hartprint. En haar haar een stukje korter!

Bij de Sterren.nl show in Hilversum. Stoer leren jackje, en ook zo kort is erg hip. De wide-leg is geweldig gekozen, maar wáárom die sneakers eronder? Hele hoge hakken waren veel beter geweest. De vlechtjes in Monique's haar zijn wel erg gaaf.