De stijl van Jennifer Hudson

Celebs door Redactie

Jennifer Hudson is een prachtige vrouw met een mooi gevuld figuur. Ze weet zich altijd heel goed te kleden en dus gaan we vandaag haar kledingstijl onder de loep nemen!

Jennifer werd bekend door haar deelname aan het derde seizoen van talentenjacht ‘American Idol’. Ze speelde Effie White in de film Dreamgirls en ze had onder andere een rol in Sex And The City: The Movie.

 Jennifer heeft, zoals we allemaal kunnen zien, geen maatje 36. Zelf is ze daar absoluut tevreden over. ‘Mensen die me dik of lelijk vinden, zijn zelf gewoon heel onzeker. Ik laat me daar niet door beïnvloeden. Misschien hebben zij een probleem met mijn maat 42, maar ik niet.’ Ze vindt het zelf juist positief dat ze een wat grotere maat heeft en ze voelt zich niet geïntimideerd door alle celebs die maatje 36 (of kleiner) hebben. Jennifer: ‘Wat maakt hen verschillend? Ze zien er allemaal hetzelfde uit. But you know Jennifer when you see her!’ En Girlscene is het helemaal met Jen eens.

En dan nu: haar kledingstijl!

Zo, chique! Supermooie goudkleurige jurk die haar perfect past. Mooie zwarte peeptoes en bijpassend zwart lint… Perfect.

Erg leuk jurkje en dat mutsje staat haar super. Simpel, maar toch erg leuk.

Dat je met een maatje meer ook sexy kan zijn, laat Jennifer regelmatig zien! Erg leuk geel tuniekje met een goed gevuld decolleté!

Paaars! Staat prachtig, dit jurkje. Ik word trouwens ook erg blij van die stralende glimlach…

Mooie maxidress met giraffeprint. Maakt haar benen tien keer langer!

Súperstrak strapless jurkje. Ik ben benieuwd of ze hier lekker in kan zitten…

Superclassy op een Nieuwjaarsborrel. Dat witte steekt erg mooi af bij haar donkere huid.

Geweldig, dit kapsel! Mooi curve-hugging jurkje met mega decolleté.

Jen wordt niet vaak gespot met een totale misser, maar deze outfit vind ik zelf niet zo geweldig…

Kleurrijk en vrolijk, dit jurkje! Jen is er helemaal happy in – en dat horizontale strepen breder doen lijken, maakt haar helemaal niks uit.

Op de première van SATC The Movie in een supermooi en superstrak jurkje. Staat haar amazing.

door onze redactrice Cynthia