Fashionstyle Echte Gooische Meisjes

Celebs door Redactie

Wekelijks is op donderdag om 21.30 uur bij RTL5 het programma "Echte Gooische Meisjes" te zien. Je las er al over op Girlscene. Maar nu is natuurlijk leuk om te bekijken: wat voor fashionstyle hebben deze meiden zelf?

Van links naar rechts: Pauline, Leslie, Kim, Bo & Florine. Fotograaf: Nick van Ormondt

De stijl van Pauline

Pauline draagt graag jurkjes met daaronder een legging en natuurlijk high heels. Peep-toe pumps in vintage stijl zijn helemaal haar ding. Daarnaast zien we haar vaak met chunky sieraden om, bijvoorbeeld een cuff armband.

De stijl van Leslie

Leslie is ook dol op jurkjes, maar combineert deze graag stoer. Zoals op deze foto met hele hoge sleehakken en een zwarte legging. Ook helemaal Leslie's ding: fijne, stijlvolle clutches!

De stijl van Kim

Kim zien we vaak in glamourous outfits in heftige kleuren, zoals felpaars, die goed bij haar huidskleur staan. Ook haar schoeisel is op en top glam, bijvoorbeeld de gouden spitse pumps op de foto.

De stijl van Bo

Bo heeft een basic maar absoluut vrouwelijke stijl. Skinny jeans staan haar super, liefst gecombineerd met een neutraal topje (vaak ook wikkeltruitjes) en hoge hakken.

De stijl van Florine

Florine heeft een erg vrouwelijke, girly stijl. Je ziet haar dan ook regelmatig in rozetinten. Daarnaast heeft ze een zwak voor designerbags, zoals van Louis Vuitton.