Indiana Evans

Celebs door Redactie

Indiana Evans is een jonge Australische actrice. Ze is nog maar 18 en bekend van haar rol als Matilda Hunter in de superpopulaire Australische soap ‘Home and Away’. Maar vandaag kijken we naar Indiana’s kledingstijl!

De jonge actrice heeft een charmante, lieve en soms sexy kledingstijl. Ze volgt de trends, maar wel tot een punt dat ze het zelf leuk vindt. Kijk mee naar haar stijl!

Wauw, supermooi op de rode loper! De maxi dress doet haar nog langer lijken dan ze al is. Mooi opgestoken haar, subtiele make-up… Perfect!

Sexy in een kort strapless zwart jurkje en supermooie Mary Jane’s! Alleen jammer van de opzichtige Chanel armband.

Meisjesachtig in een A-lijn jurkje. Maakt haar jonger dan dat ze in werkelijkheid is! Wel een erg mooi jurkje, dat wel.

Wat is ze toch een schattig meisje om te zien! Helemaal zo met die vlecht en het lieve shirtje met strikje. Mooi gecombineerd met een groene taillebroek of –rok.

In een gipsy-achtige jurk op de rode loper. Deze hele outfit doet me denken aan Anouk van Gooische Vrouwen! Heel kunstzinnig.

Heel apart hoe Indiana er de ene keer heel kinderlijk uitziet, en de andere keer supervolwassen! Hier ziet ze er een stuk ouder uit én erg mooi. Perfecte make-up, haar en jurk. Wauw!

De nautische stijl staat haar goed! Superleuk blauw jurkje, ankerketting en mooie leren tas. Matcht allemaal goed met elkaar, mooi!

Hoeveel mooie jurkjes heeft Indiana wel niet? Dit mooie zwarte exemplaar met bloemenprint staat haar weer geweldig. Mooie (donkerrode?) peeptoes, crèmekleurige clutch…

Hmmm… Aan de ene kant vind ik deze outfit leuk en gewaagd, aan de andere kant vind ik hem vrij ordi. Het is, denk ik, de combinatie van het strakke, korte jurkje met panterprint, veel blote huid en de gladiator sandals. En dat op de Dolly Teen Choice Awards! Wat vinden jullie?

door onze redactrice Cynthia