Peaches Geldof

Celebs door Redactie

Peaches Honeyblossom Geldof kennen we allemaal als de dochter van Bob Geldof. Peaches is 19 en heeft haar eigen reality programma’s op tv gehad, was gast reporter voor een Amerikaans tv-programma en presenteerde een show. Daarnaast heeft ze ook nog meerdere columns gehad én in 2006 stond ze op nummer 7 van de Tatler’s List Of Top Ten Fashion Icons. En daarom gaan wij vandaag naar haar kledingstijl kijken!

Peaches heeft een leuke vintage stijl en ze mixt vanalles door elkaar heen. Leuk en gewaagd! Ook zien we regelmatig kledingstukken terugkomen in meerdere outfits, zoals het hoort…!

Alweer een poosje geleden (eind 2007) met superblond haar en roze lipstick. Ik kan niet zo goed zien wat ze aan heeft, het is een jasje met iets gouds eronder. Heel apart!

Met Daisy Lowe (links). Leuke vintage stijl, dit! Mary-Jane’s, superkort grijs jurkje, oversized donkerrood jasje, petje, accessoires…

Hé! Volgens mij ken ik dat jasje! Leuke, lieve outfit met comfy flatjes.

Wauw, een wirwar van stijlen dit! Een superchique hoge taille rok, gecombineerd met casual items. Grappig, ben alleen niet zo weg van de schoenen (klompjes?).

Chique, peaches! Die oversized jasjes staan haar goed.

Bij de London Fashion Week. Wat een cute jurkje, staat haar echt geweldig! Helemaal goed gekozen.

Weer zo’n leuk vintage oufitje! Hoge tailles kan Peaches goed hebben, net als deze aparte kleuren.

Hmm, deze outfit vind ik minder geslaagd. Het is denk ik de combinatie van de laarzen, de te strakke riem en het te korte rokje. Jammer!

Wauw! Apart, maar ook heel erg mooi! Misschien was een panty wel op z’n plaats geweest, verder superleuke outfit.

Peaches verlaat hier de hippe club Bungalow 8 in London. Supercute oufit, check dat koffertje!

Oeps… Iedereen maakt wel eens een inschattingsfoutje. Ze is hartstikke slank, maar in dit jurkje komt dat niet echt naar voren.

Nice all black outfit, en wat is haar haar hier mooi! Superglanzend met chique krullen.

Ook een vrij oude foto dit (eind 2007), maar check haar kapsel! Gewaagd, super leuk. Mooie outfit, ook!

door onze redactrice Cynthia