Selena Gomez

Celebs door Redactie

Selena Gomez is met haar zestien jaar al een grote ster in Amerika. Maar ook in Nederland beginnen we haar te ontdekken. Net zoals haar beste vriendin Demi Lovato is ze actrice én zangeres.

Selena is een van de sterren van Disney, waar ook Miley Cyrus onder valt. Ze wordt gezien als een ‘good girl’ en draagt een promise ring die staat voor maagd blijven tot het huwelijk. Haar vader is Mexicaans en haar moeder Italiaans/Mexicaans. Haar moeder kreeg Selena op haar zestiende en vernoemde haar naar een overleden Mexicaanse zangeres. Op de jonge leeftijd van zeven jaar had ze al haar eerste rol, bij Barney & Friends. Daar leerde ze beste vriendin Demi Lovato kennen. Op haar twaalfde deed ze auditie bij Disney en sindsdien ‘hoort’ ze bij hun. Ze speelde veel gastrolletjes in Disney series zoals Hannah Montana. Sinds 2007 heeft ze de hoofdrol in de serie ‘Witches Of Waverly Place’, die in Amerika erg populair is. Daar maakte ze ook de titel song voor. Vorig jaar speelde ze in de film Another Cinderella Story, de opvolger van A Cinderella Story met Hillary Duff.

De roddel ging dat ze een relatie had met Nick Jonas, maar daar heeft ze zich nooit over uitgesproken. Ook was er een klein relletje toen Selena en Demi een filmpje plaatsten op YouTube en Miley dit nadeed met haar vriendin Mandy. De bladen stonden vol met ‘de ruzie tussen Selena en Miley’. Maar zoals het bij Disney sterren hoort, ontkennen de dames ruzie te hebben. Komende zomer zal Selena’s debuutalbum uitkomen. Bovendien heeft ze een paar maanden geleden haar eigen productiebedrijf opgezet, waar ze veel mee bezig is. Een druk dametje dus!

In een simpele, maar leuke outfit bij de première van de film Wall- E.

Gesnapt door de paparazzi tijdens het shoppen.

Met rode extensions bij de première van de Hannah Montana film.

In een little black dress terwijl ze op stap is met een vriend.

In een strapless blauw jurkje bij de Teen Choice Awards

Bij de Imagen Awards in een prachtige BCBG Max Azria jurk.

Op weg naar een interview, met een nieuwe outfit in haar hand.

Met Demi Lovato en hun goed vrienden de Jonas Brothers op de Teen Choice Awards.

door onze redactrice Arancha