5x to do’s met Kerst

Fashion door Redactie

Met de kerstdagen hoeven we niet naar school en hebben de meesten vrij van werk. Heerlijk! Hier genieten we dan ook onwijs van. Vooral omdat deze dagen elk jaar weer zo gezellig zijn. Je kunt zoveel leuke dingen doen met kerst! Girlscene heeft daarom 5x to do’s met Kerst, met bijpassende outfits en accessoires!

Gala
Wat is er leuker dan Kerstmis in te luiden met een gala feest! Alle jongens strak in pak en alle meiden op hakken en in een mooie galajurk. Gala’s zijn superleuke feestjes en passen helemaal bij de feestdagen! Jij bent al weken van te voren op zoek gegaan naar de perfecte galajurk. En je hebt een hele mooie gevonden! Om het af te maken draag je mooie oorbellen met een bijpassende armband. En op deze avond komt je nieuwe clutch ook goed van pas.

gala

One shoulder dress, prijs € 35,95

gala

Turquoise pumps met slangenprint, prijs € 35,50

gala

Gala jurk, prijs € 32,95

gala

Oorbellen met groene diamant, prijs € 11,50

Schaatsen
Hoewel de sneeuwvlokjes nog niet naar beneden vallen en het nog nauwelijks aan het vriezen is, kunnen we alweer volop schaatsen! In de schaatshal of op de speciaal aangelegde schaatsbanen in de stad. Om in de kerstsfeer te komen is dit een erg leuke bezigheid op eerste kerstdag. Samen met je familie of misschien wel met je vriendje. Ook al krijg je het vast warm van het schaatsen, pak je wel lekker dik in. Buiten blijft het koud! Winterjas, sjaal, muts, handschoenen, dikke sokken. Check! En misschien staat er ook nog wel een paar stoffige schaatsen in jouw maat op zolder, anders kun je deze altijd huren. Ready to go! En niet bang zijn om een beetje nat te worden als je valt hè? 

schaatsen

Handschoenen met beertjes, prijs € 9,41

schaatsen

Wintersokken, prijs € 4,99

schaatsen

Muts, prijs € 5,99

schaatsen

Band met luipaardprint, prijs € 9,41

Kerstdiner
Aan het einde van de middag maakt de hele familie zich klaar voor het grote kerstdiner. Hoewel het je zus, neven, ooms, tantes en ouders zijn, wil je er toch leuk uitzien. Kerstmis is nu eenmaal zo’n speciale gelegenheid om je van top tot teen op te dirken! Ga jij dit jaar voor veel glitter en glamour of kleed je je liever stoer? Het is altijd weer een leuke verrassing wat anderen aanhebben en hoeveel tijd ze in hun kerstoutfit gestoken hebben. Op de redactie staan we uren voor de spiegel. Deze dagen hebben we tenslotte tijd om lekker te tutten! Normaal gesproken is het rennen, vliegen om op tijd voor de les te komen. Als de tafel gedekt is, de kaarsjes aangestoken zijn en het vlees gaar is, is het tijd om aan tafel te gaan. Wat staat er bij jou dit jaar op het kerstmenu?

diner

Glitter short, prijs € 24,95

diner

Lange top met pailletten, € 39,95

diner

Sheer blouse, prijs € 28,25

diner

Jasje met gouden accenten, prijs € 51,78

Kerstfilms en langs bij opa en oma
Ook op tweede kerstdag kunnen we genieten. Heb je een drukke planning of houd je juist een lazy day? Wij gaan voor het tweede. Uitslapen tot een uurtje of elf en in je pyjama en ochtendjas aanschuiven bij het uitgebreide kerstonbijt, dat eerder lijkt op een brunch! Als je je buik rond gegeten hebt met al het lekkers dat op tafel staat, ga je op zoek naar leuke, ouderwetse kerstfilms waar jij en je zus of broer tot laat in de middag zoet mee zijn. Daarna is het tijd om even langs opa en oma te gaan. Maar eerst even de kast induiken voor leuke outfit, want je wilt niet in je pyjama bij ze op de stoep staan! Wat vinden die oude mensjes het toch altijd fijn als jij weer eventjes op bezoek komt. Ze hebben meestal allerlei lekkers in huis, van cake tot chips. Jou verwennen, dat doen ze maar al te graag!

films

Superzachte badjas, prijs € 34,99

films

Pantoffels met bontrand, prijs € 9,99

film

Satijnen pyjama, prijs € 29,99

Feestje #2
Ook zijn er overal feestjes op eerste- en tweede kerstdag. In discotheken, in de kroeg of bij een vriend of vriendin. Jij en je vriendinnen gaan deze tweede kerstdag stappen! Party time! Dit keer niet in gala jurk, maar draag je een leuke top met pailletten. Jullie hebben een paar uurtjes van te voren afgesproken om samen te make-uppen en nog wat te drinken. Nog even wat blush op je wangen en jullie zijn klaar om te feesten!

feest

Glitter top, prijs € 26,95

feest

Roze top, € 34,95

feest

Feesttasje, prijs € 11,99

feest

Legging, prijs € 26,95

Heb jij al plannen met Kerstmis? Zo ja, wat ga je doen?

Door Evi