Stijl van de 90210 meiden

Celebs door Redactie

De serie 90210 is al weer een tijdje te zien op Net 5, en zijn jou de geweldige oufits ook al opgevallen? Daarom nemen wij vandaag de kledingstijl van Silver, Annie en Naomi onder de loep!

Naomi

Naomi is het sexy meisje van de drie 90210 girls! Ze draagt veel strakke topjes, decolletés, sexy jurkjes én ze houdt duidelijk van mooie merken, zoals Chanel. Ze besteedt veel aandacht aan haar uiterlijk (de ene keer stijl haar, de andere keer een bos met krullen!) en vind het heel belangrijk dat ze er goed uitziet. Stijlvol, maar volgens mij mag het soms wel een beetje minder.

Silver

Silver is een veel meer casual dan Naomi. Ze draagt vaak een spijkerbroek of een simpel katoenen jurkje zonder frutsels. Ze kan het prima hebben, want ze heeft een prachtig gezicht, mooi haar en een perfect figuur, dus veel opsmuk heeft ze helemaal niet nodig.

Annie

Annie is lekker veelzijdig! Ze heeft in ieder geval een lieve, meisjesachtige stijl maar kans soms ook lekker sexy uit de hoek komen! Ze houdt van felle kleuren (check het koraalrode jurkje!)  en tops met leuke prints. Je ziet Annie vaker in rokjes en jurkjes dan een broek, en we like!

door onze redactrice Cynthia