Celebs bij NY Fashion Week

Celebs door Redactie

Celebs gaan regelmatig naar modeshows, al was het alleen maar om hun mooie neus te laten zien aan de pers. Ook bij de NY Fashion Week, die bijna is afgelopen, was het weer volle bak.

Eva Longoria Parker bij de Matthew Williamson Fall 2009 show. Wat ziet ze er weer prachtig uit; dat haar, die bénen! Petje af hoor, Eva.

Jessica Stroup (Silver uit 90210, bijna onherkenbaar hier!), de Amerikaanse zangeres Kellie Pickler en Kat Deluna (van het nummer Whine Up) front row bij de Badgley Mishka Fall 2009 show. Wow, wat een hakken!

Julia Restoin-Roitfeld bij de show van Rodarte. Julia is niemand minder dan de dochter van de Franse hoofdredactrice van Vogue; Carine Roitfeld. Stijl werd dus met de paplepel ingegoten!

Modepoppetje en natuurlijk celebrity styliste Rachel Zoe zit op de eerste rij van de Rodarte show. Grote prints, klein jurkje en enorme accessoires: that's Rachel!

Alicia Keys haast zich in een prachtige trenchcoat en hoge zilveren hakken naar een modeshow

Nicole Richie backstage in de W Lounge. Wat ziet ze er gewéldig uit! Ze is zoveel mooier nu ze moeder is. Goede haarcoupe ook!

Nicky Hilton and Paris Hilton lachen wat af tijdens de Pamella Roland show waarin de najaars 2009 collectie wordt gepresenteerd. Sister act!