De stijl van Cameron Diaz

Celebs door Redactie

Cameron Diaz kennen we natuurlijk allemaal van de leuke films waar ze in heeft gespeeld. Maar wij van Girlscene hebben nog nooit haar kledingstijl onder de loep genomen! Tijd om dat te doen.

De conclusie die wij trokken uit onderstaande foto’s is dat de stijl van Cam nogal basic is. Veel jeans en casual shirtjes. Het staat haar super, maar van ons mag ze wel eens een keer wat creatiever zijn!

In de kou met een mooie blauwe jas en geruite Burberry sjaal. Moet wel zeggen dat het een beetje een saaie outfit is, maar goed, we kunnen er natuurlijk niet elke dag mindblowing uitzien.

Weer een chilly outfit! Mutsje, jasje, tas, jeans...

Wat zomers dit, heerlijk. Lichtblauwe broek met wit topje en lichte tas. Simpel, maar wel leuk.

Lekker casual in een gescheurde jeans, slippertjes en losse top met geprinte sjaal. En leuk detail: een gele tas.

Misschien een beetje underdressed voor de première van een film waar je de hoofdrol in speelde (What Happens In Vegas), maar wel een erg leuke casual outfit. Mooie donkergrijze broek, zwart topje, leren jasje, ballerina’s en de alom bekende arafat-sjaal.

Cameron houdt van opvallende tassen! Hier weer de gele tas (Marni) met lichte jeans, een beige trui en casual hoedje. En check de mega Louis Vuitton tas achter haar!

Feestelijk gekleed op haar 35e verjaardag: minibroekje met mooie zwarte top en wit riempje.

Fijn comfortabel op het vliegveld. Wat een mooi vestje heeft ze aan!

Op weg naar de kapper in een erg opvallend jurkje. Valt jullie ook op dat Cameron altijd zo’n vrolijke en gelukkige uitstraling heeft?

In Londen in een strakke skinny Seven For All Mankind jeans, gele Louboutins met punt en een witte Michelle Mason tuniek. Mooi, staat haar lekker fris.

Op een vrije dag tijdens de Shrek promotie in Parijs. Wat een mooie top en vestje! Staat haar super.

door onze redactrice Cynthia