Stijlveranderingen van de sterren

Celebs door Redactie

Veel sterren houden vast aan een herkenbare, eigen stijl. Maar sommige sterren hebben we een hele transformatie zien maken. Van ongemakkelijke tiener tot modeliefhebber of van donker en alternatief naar classy en rustig.

Anne Hathaway

Anne Hathaway begon als een verlegen tiener met dito kledingsmaak. Zelf gaf ze ook toe niet veel van mode te weten. Tot dat ze in The Devil Wears Prada werd gestyled door Patricia Field (styliste van onder andere Sex And The City). Anne kreeg het modevirus te pakken en is sindsdien stylish verantwoord op de rode loper.

Katie Holmes

Katie Holmes was erg jong toen ze doorbrak met Dawson’s Creek. Haar stijl was toen het mikpunt van veel grappen. Naar mate ze ouder werd, begon ze zich beter te kleden. Maar haar echte stijltransformatie kwam toen ze bevriend werd met Victoria Beckham en ze interesse kreeg in mode en grote merken. Ze heeft nu een goede verstandhouding met Giorgio Armani, die zelfs haar trouwjurk ontwierp.

Angelina Jolie

Angelina Jolie had vroeger een liefde voor de donkere kant van het leven. Dat zag je ook terug in haar stijl. Ze droeg vaak leren broeken of korte shirtjes die haar vele tatoeages lieten zien. Op de foto hieronder is ze bij de Oscars en werd ze veel vergeleken met Morticia Adams. Nadat ze kinderen kreeg & adopteerde en ondertussen een relatie met Brad Pitt kreeg, kreeg ze een meer classy stijl. Maar haar liefde voor zwart is gebleven!

Nicole Richie

Nicole Richie was de ‘wild child’ van Hollywood toen ze doorbrak met The Simple Life. Haar stijl was wat ordinair, maar het leek Nicole allemaal niets te kunnen schelen. Tot ze contact kreeg met styliste Rachel Zoe. Die maakte van haar een dame met stijl. Ook nu Nicole haar niet meer als styliste heeft, blijft ze zich classy en modern kleden.

Christina Aguilera

Christina gaat bijna Madonna achterna met haar vele veranderingen van stijl. Ze begon als tiener met een rustige stijl, met een sexy randje. Daarna kwam ze met Stripped, waarin ze liet zien dat ze een vrouw was geworden en zich niet schaamde voor haar seksualiteit. Bij haar derde album, kwam ze met een ladylike Marilyn Monroe stijl. Nu haar vierde album eraan komt, laat ze een futuristische stijl zien.

door onze redactrice Arancha