De vreemdste outfits van de Olsen twins

Celebs door Redactie

Dat de Olsen twins van mode houden is geen geheim. Ze hebben twee kledinglijnen en experimenteren graag met hun outfits. Het verdient respect dat ze een eigen stijl hebben en zich niks aantrekken van andere meningen, toch?

Maar met experimenteren komen risico´s en vooral bij Mary-Kate vallen die dan ook niet altijd goed uit. Kijk en oordeel zelf…

Door die dikke bontjas heeft Mary-Kate, samen met Ashley, al de bijnaam de Trolsen Twins van anti-bont organisatie PETA gekregen. Onder die winterse bontjas lijkt ze alleen een lang shirt of erg kort jurkje aan te hebben. Ook haar schoenen zijn wel erg klein.

Tja, het lijkt alsof Mary-Kate hier net uit bed is gestapt. In een veel te groot nachthemd, slippers en met ongekamd haar.

Ook deze jurk is een paar maten te groot en de hoofdband en het tasje lijken snel bij elkaar geraapt te zijn. Dat is toevallig ook het geval. Mary-Kate vertelde dat ze net van een fotoshoot kwam en niks had om aan te trekken. Dus had ze maar snel wat van de set gepakt…

De avondjurken passen helaas niet bij de rest van hun outfits. Hun gevoel voor onverwachte combinaties heeft dit keer niet goed uitgepakt.

Mary-Kate lijkt hier een laken om te hebben geslagen, wat op zijn zachtst gezegd een beetje vreemd is!

Ook hier lijkt ze net uit bed gestrompeld te zijn. Maar nu heeft ze blijkbaar ook de badjas van haar vriend aangetrokken.

Het lijkt alsof Mary-Kate op weg is naar een jaren ’70 thema feestje.  Helaas is ze dat niet…

door onze redactrice Arancha