Celebs

Michelle Trachtenberg

Michelle Trachtenberg acteert al sinds ze een kind was en is dus al een tijdje een bekend gezicht. Maar nu ze een rol in Gossip Girl heeft gehad en in de succesvolle film 17 Again zit, begint ze echt naam te maken.

Michelle is drieëntwintig en is half Russisch en half Duits. Vanaf haar derde heeft ze in wel honderd reclamespotjes gezeten. Ze speelde tussendoor veel kleine rolletjes in films en series. Zoals in All My Children, waar ze bevriend werd met Sarah Michelle Gellar. Zij was ook degene die haar jaren later heeft aangeraden voor de rol van Dawn Summers in Buffy The Vampire Slayer. Door haar rol in die serie werd ze wat bekender en kreeg een vaste fanbase.

Na het einde van Buffy speelde ze in films die het redelijk deden, zoals Eurotrip en Ice Princess. Maar geen van allen zorgden voor een echte doorbraak. Pas toen ze de rol van Georgina Sparks in Gossip Girl kreeg, leerden veel mensen haar weer kennen. Ze zat in een paar afleveringen in het eerste en tweede seizoen. Of ze weer terugkomt, misschien zelfs als vast lid van de cast, is nog niet duidelijk. Ondertussen kreeg ze een rol in de grote film 17 Again met Zac Efron en Matthew Perry. In 2010 zal ze in een nieuwe serie genaamd Mercy gaan spelen. Het gaat dus de goede kant op met Michelle!

Michelle´s stijl:

Michelle bij een evenement in Catherine Malandrino

In een Marchesa jurk bij de première van 17 Again

In een shiny trenchcoat terwijl ze haar hotel verlaat

Bij de opening van een Chanel boetiek

In een sexy zebraprint jurkje met Louboutin hakken

In een casual outfit met Converse sneakers

Bij de Topshop Launch met een Chanel tasje

Gespot door de paparazzi in Botkier Zoe pumps

door onze redactrice Arancha

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved