Bollywoodster Priyanka Chopra

Celebs door Redactie

Bollywood is de Indiase equivalent van Hollywood. De bekendste Bollywood actrice  is waarschijnlijk Aishwariya Rai. Naast acteren in Bollywoodfilms doet ze modellenwerk voor L’Oréal Paris en verschijnt ze de laatste jaren vaak op de rode loper tijdens het Cannes festival.

Nu zijn er tal van andere mooie Bollywood actrices maar qua kleding en stijl valt Priyanka Chopra wel erg op. Deze donkere Indiase schone is 25 jaar oud en heeft in 2000 de Miss Worldverkiezing gewonnen. Priyanka is vanuit de modellenindustrie overgestapt naar het grote scherm. Ook ontving zij de afgelopen jaren meerdere awards voor haar acteertalent en “fashion sense”; ze speelde zelfs de leidende rol in de Bollywood film “Fashion” waarin de mode-industrie van India wordt belicht (zie http://www.youtube.com/watch?v=jgh86URLGmk). Ze verschijnt ook vaak op Indiase tijdschriftencovers en reclameadvertenties.

Laten we eens een kijkje nemen naar de wijze waarop Priyanka zich kleedt:

Een stralende Priyanka in een moderne versie van de traditionele Indiase sari. Haar make-up en haar zitten zoals ze dat in het Engels noemen “flawless”. Qua sieraden heeft ze het simpel gehouden door enkel alleen een zilveren/diamanten armband en oorbellen te dragen.

Deze elegante gouden jurk past goed bij haar donkere huid. Door haar kapsel creëert ze een klassieke look.

Zelfs een pony staat niet verkeerd bij Priyanka. Met haar matching tas maakt ze deze look af.

Hier kunnen we wel zien waarom deze beauty in 2000 de Miss Worldverkiezing heeft gewonnen.

Priyanka ontvangt haar award ‘best actress’ voor de film ‘Fashion’ in deze prachtige groene melange jurk met smokey eyes.

Priyanka op de rode loper tijdens een première van een haar Bollywood films in een satijnen avondjurk en opgestoken haar.

Priyanka in een van haar zoveelste fotoshoots voor bekende Indiase tijdschriften.

Tegenwoordig zijn Bollywoodfilms niet meer zo mierzoet als 10 jaar geleden. Bollywoodfilms zijn modern en ook verkrijgbaar met Engelse ondertiteling. Een leuk alternatief voor een gezellige meidenavond!

door Niloufar