Celebs in catwalklooks

Celebs door Redactie

Wij hebben er vaak geen geld voor, maar de celebs wel: outfits dragen die op de catwalk geshowd worden. Superleuk om te zien, want: wie staat het wel en wie niet?

Jessica Simpson draagt het roodzwart gestreepte Michael Kors jurkje. Hij staat haar heel anders dan het model, en logisch ook! Ik vind het prachtig.

Dit bijzondere Balmain jurkje staat Beyoncé een stuk beter dan het model! Hij is wel erg kort, maar Bee kan het hebben.

Het model ziet er een beetje creepy uit in het Jean Paul Gaultier jurkje, maar bij Evan Rachel Wood is -ie juist heel classy... Komt het door haar mooie rode haar en bleke huid?

Jep, miss Shopaholic Isla Fischer heeft weer een hit. Dit Stella McCartney jurkje staat ook haar beter dan het model.

Kristen Stewart heeft dit Spiderman-achtige jurkje van Yigal Azrouel een beetje gek gecombineerd met AllStars (ze had haar voet verzwikt, vandaar), toch lijkt hij gemaakt voor haar. In plaats van voor het model.

Wow, Elizabeth Banks straalt letterlijk in deze Armani Privé jurk. Stukken beter zonder de aparte hoed die het model draagt op de catwalk.

Zucht... Het lijkt wel of Anne Hathway alles kan hebben. Deze aparte Marc Jacobs jurk is perfect voor haar.

Nu een jurk die wat beter staat bij de dame op de catwalk... Madonna combineert de jurk van Louis Vuitton met lakleren lieslaarzen en een zwarte kanten bh. Iets te SM?

Tja, volgens mij staat deze aparte Louis Vuitton jurk plus legging niemand geweldig. Zelfs niet bij Leighton Meester...

Jep, deze Hervé Leger jurk staat stukken beter bij Miley Cyrus. Komt vast ook door de mooie pumps in plaats van de zwart leren laarzen.

Wow Fergie, kon je je Gucci outfit nog meer kopiëren van de catwalk? De riem, de schoenen, de zonnebril...

door onze redactrice Cynthia