Celebs

Saoirse Ronan

Saoirse Ronan is een Ierse actrice en pas 15 jaar, maar ze kan super goed acteren. Ze is bekend van onder andere de film ''Atonement'' en ''The Lovely Bones'' geregisseerd door Peter Jackson. Ook begint ze haar eigen stijl te ontwikkelen en wie weet... misschien is ze wel de nieuwe Dakota Fanning!

Saoirse is geboren in New York en verhuisde met haar ouders op driejarige leeftijd naar Ierland. Haar vader Paul Ronan is ook een acteur en speelde onder meer in de film The Devil's Own. Als klein meisje stond ze vaak op de set naar haar vaders acteerkunsten te kijken en is zo in het wereldje terechtgekomen. Saoirse maakte haar filmdebuut in de film Atonement. Daarna speelde ze onder andere in City Of Ember en The Lovely Bones. De naam ''Saoirse'' staat voor vrijheid en je spreekt het uit als ''seirse''.

Niet alleen is Saoirse een supergoede actrice, ook heeft ze een leuke kledingstijl. Zie hieronder een aantal jurkjes die ze gedragen heeft tijdens premieres.

 

Saoirse is genomineerd voor beste actrice in de film The Lovely Bones en The City of Ember. Wat ook wel te verwachten was want zodra je de film The Lovely Bones gezien hebt, ben je het er zeker mee eens dat ze genomineerd is.

Zie hier de trailer van The Lovely Bones. Het verhaalt gaat over een meisje dat vermoord wordt en die vanuit het schemergebied tussen leven een dood de dader probeert op te sporen.

Door Shelley

Foto's: Styleblog.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved