De stijl van Brad Goreski

Celebs door Redactie

De belangrijkste reden waarom je de Rachel Zoe Project moet kijken is om te zien wat de assistent van Rachel Zoe, Brad Goreski, draagt in elkeaflevering. Hij is super stylish en hij heeft één ware liefde: fashion!

Brad begon ooit als stagiair voor onder andere de tijdschriften Vogue en W magazine. Dat was zijn doel toen hij nog op de middelbare zat. Nu is hij assistente van Rachel Zoe en wilt hij niks anders meer. In de serie kon je een tijdje geleden zien (via internet in Nederland dan) dat Rachel Brad voorstelde aan de vriend van Marc Jacobs waar Brad fan van is en dus helemaal gek werd. Als assistente moet je er natuurlijk top uitzien en dat doet Brad ook zeker. Je kunt hem volgen op twitter en facebook. Zijn iconen zijn niemand minder dan Madonna en Tom Ford.

Met Rachel Zoe.

Brad staat bekend om zijn blazers, herenschoenen, bril en zijn strikjes.Zijn favoriete designers zijn Band of Outsiders, Thom Browne, Tom Ford, Ralph Lauren. Hij mixt veel polo's, shirts en blazers met zijn levi's broek. Hij geeft het meeste geld uit aan schoenen omdat hij vindt dat als accessoires schoenen het belangrijkst voor een man zijn. ''It's all about the shoes!''

Door Shelley

Foto's: nypost.com, papermag.com, dsquared.com, sweetfuzz.com, life.com