Celebs

De stijl van Rachel Bilson

In de serie The O.C. zag Rachel Bilson er altijd al leuk uit, en in het dagelijkse leven bijna nog leuker! De laatste tijd horen we helaas niet heel veel meer van Rachel Bilson...

Wat niet gelijk betekent dat ze gestopt is met werken, waarschijnlijk is ze druk bezig met haar kledinglijn. Wij hebben een kleine update van haar eigen kledingstyle gemaakt.

Onderweg naar een auditie, ziet Rachel er stylish verantwoord uit. Hier is ze net klaar met een auditie, en haalt ze als lunch een pizza met een vriendin.

Rachel Bilson met een vriendin in de lokale supermarkt.

In een ondergrondse garage, loopt Rachel Bilson naar haar auto toe in een blauw met witte gestreepte top, met matchy blauwe nagellak en laarzen met bont.

Bij de ''InStyle 9th Awards Season Diamond Fashion Show'' in het Beverly Hills hotel.

Gespot in Beverly Hills wanneer Rachel Bilson onderweg is naar de AndyLeCompte Salon.

Bij de Art of Elysium's 3rd Annual Black Tie Gala: ''Heaven'' in Los Angeles.

Gespot: Rachel Bilson gaat shoppen bij de Atwater Village markt. Vervolgens neemt ze een tas mee terug waarop staat: ''FEED The Children Of The World''.

Samen met een vriendin loopt ze er lekker zomers bij in haar boyfriend jeans.

Met boyfriend Hayden Christensen (onder andere bekend van Star Wars) in een gestreepte jas met veel kleurtjes.

In een geruite blouse en shorts loopt Rachel Bilson met haar nummer één kenmerk over straat: de Ray Ban Wayfarer zonnebril.

Haar andere kenmerk is het Chanel tasje.

Leuk om te weten: sinds 2009 schrijft Rachel Bilson voor het tijdschrift InStyle. Hier schrijft ze artikelen over modetrends en zal ze een aantal mode vragen beantwoorden die gesteld worden door de lezeressen van InStyle. Toch houdt ze nog altijd van acteren en gaat ze dat niet snel opgeven!

Door Shelley

Foto's: Zimbio

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved